برای خرید و دانلود کتاب درسنامهی فقه ۱ نوشته محمدحسین فلاحزاده و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب درسنامهی فقه ۱
فقه مجموعه قوانین تغییر ناپذیر عملی اسلام است که از وحی سرچشمه گرفته و با بیان معصوم تفسیر شده است و حوادث واقعه را دربرمیگیرد بی آنکه به اصول آن خدشه وارد کند.
کتاب حاضر درسنامهی فقه ۱ اثر محمدحسین فلاحزاده، مطابق با فتوای بنیان گذار جمهوری اسلامی امام خمینی (رحمه الله علیه) است که به احکام فردی در موضوعات زیر میپردازد : تعریف و تاریخ فقه، احکام، تقلید و احتیاط، نماز و نماز گزار، وضو، غسل، احکام بانوان (استحاضه، حیض، نفاس، غسل) تیمم، طهارت، نجاسات، مطهرات، احکام مسجد، روزه ، اعتکاف.
نشر هاجر، وابسته به مرکز مدیریت حوزههای علمیهی خواهران است. این نشر تلاش میکند در راستای نهادینه کردن فرهنگ اسلامی و آموزههای قرآنی کتابهایی را در این حوزه منتشر کند. کتاب یکی از کتابهای نشر هاجر است که برای علاقهمندان به علوم قرآنی و مباحث مذهبی و طلاب حوزه علمیه نوشته شده است.
خواندن کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام طلاب علوم دینی و کسانی که به موضوعهای دینی و قرآنی علاقه دارند پیشنهاد میکنیم.
سایر کتابهای مرکز نشر هاجر
مشاهده همهاطلاعات تکمیلی
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۴۰۰ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۵۲,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۲/۰۷/۰۹ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۶۸۱۷-۰۷-۱ |
مشاهده همه نظرات (۲)برای برای دروس حوزه از این کتاب الکترونیک استفاده کردم و راضی بودم. لطفا جلد دومش را هم بگذارید
این دیگه چه مدلشه؟؟ حتی نمیشه توش سرچ کرد!!!!