معرفی و دانلود کتاب کی‌کی؛ زندگی زیبای من pdf + خلاصه رایگان

۴.۴(از ۲۰ امتیاز)
کایلا می، الهام فیاضی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کی‌کی؛ زندگی زیبای من

کتاب کی‌کی؛ زندگی زیبای من نوشته کایلا می با ترجمه الهام فیاضی منتشر شده است. این کتاب یکی از کتاب‌های مجموعه من کدومم؟ است. این کتاب‌ها به کودکان کمک می‌کنند خودشان و اهداف آینده‌شان را بشناسند.

درباره کتاب کی‌کی؛ زندگی زیبای من

کی‌کی دختربچه کوچک و خوش‌سلیفه‌ای است که عاشق لباس‌های رنگی و زیبا است و آرزویش این است که یه روز طراح لباس بزرگی بشود و برای آدم‌های مشهور لباس طراحی کند. او و دوستاش دنبال کشف کردن حقایق اطراف و آرزوهایشان هستن. او عضو باشگاه نیلوفر آبی است و بالاخره یک روز یه طراح لباس بزرگی می‌شود. همسایه جدید کی‌کی اصلا به طرز لباس پوشیدنش توجه نمی‌کند. به نظر کی‌کی همه باید خوش تیپ باشند، حتی جوجه‌ها! او تصمیمی می‌گیرد به همسایه این موضوع را یاد بدهد.

خواندن کتاب کی‌کی؛ زندگی زیبای من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدینی که می‌خواهند به کودکشان کمک کنند خودش را بهتر بشناسد پیشنهاد می‌کنیم این کتاب را برای فرزندش بخواند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کی‌کی؛ زندگی زیبای من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کی‌کی؛ زندگی زیبای من

۱۳۹۹/۱۱/۲۲

خیلی باحال😘😍🌹🤤

دختر کتاب خوان 📖 🌸
۱۴۰۰/۰۳/۱۴

یک کتاب خیلی قشنگ و عالی واقعاً فوق العاده بود 😍 من عاشق این کتابم❤️تصویر های خیلی قشنگ و بامزه ای داشت 😍 این کتاب درمورد ۴ تا دوست خیلی صمیمی هست که در یک باشگاه به اسم «باشگاه نیلوفر آبی» کلی...بیشتر

💜

۱۳۹۹/۱۱/۱۸

من : عالی عاشقش شدم😃 برادرم : عالی بود دختر خالم : عالی عالی

ماهان
۱۴۰۱/۰۶/۲۵

سلام کتاب بسیار زیبا و جذابی است 😍😘 ولی من از طاقچه تهیه نکردم نسخه چاپی این کتاب رو دارم

💕Adrien💕

۱۴۰۰/۰۱/۳۱

عالی 💎💎💎💎💎💎💎🌟🌟🌟🌟🌟

🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۱۱/۰۱

خیلی خوبه👍👌من چاپی این کتاب رو دارم🔮🔮حتما این کتاب و جلد های دیگه این مجموعه رو بخونید😉😉🎀ممنون این طاقچه بابت این کتاب🎀🙏🙏

nazi
۱۴۰۰/۰۹/۱۳

عالییییه من خودم چاپشون دارم 😍 حتما بخونید😍😍😍😍

Sara
۱۴۰۰/۰۷/۲۲

این سری کتاب واقعا قشنگ و فانتزی هستش سه جلد دیگه هم داره کوکو ، لولا ، میکا درسته یه کم برای بچه های سن پایینه ولی من که ۱۱ سالمه هم ازش خوشم اومد و هر چهار جلدش رو...بیشتر

مائده
۱۴۰۰/۰۷/۰۱