معرفی و دانلود کتاب کوکو؛ زندگی خوشمزه‌ی من pdf + خلاصه رایگان

۴.۵(از ۱۳ امتیاز)
کایلا می، الهام فیاضی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کوکو؛ زندگی خوشمزه‌ی من

کتاب کوکو؛ زندگی خوشمزه‌ی من نوشته کایلا می با ترجمه الهام فیاضی منتشر شده است. این کتاب یکی از کتاب‌های مجموعه من کدومم؟ است. این کتاب‌ها به کودکان کمک می‌کنند خودشان و اهداف آینده‌شان را بشناسند.

درباره کتاب کوکو؛ زندگی خوشمزه‌ی من

کوکو عاشق شیرینی پختن و صحبت کردن با دوستانش است. او به حیوانات هم خیلی اهمیت می‌دهد و دوست دارد همه‌ی موجودات زندگی شادی داشته باشند. کوکو با دوستانش کیک فنجانی می‌پزند و می‌فروشند تا با پولش حلزون‌های در حال انقراض را نجات دهند.کوکو فکر می‌کند در آینده باید یک آشپز موفق شود.

خواندن کتاب کوکو؛ زندگی خوشمزه‌ی من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدینی که می‌خواهند به کودکشان کمک کنند خودش را بهتر بشناسد پیشنهاد می‌کنیم این کتاب را برای فرزندش بخواند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کوکو؛ زندگی خوشمزه‌ی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کوکو؛ زندگی خوشمزه‌ی من

۱۳۹۹/۱۱/۲۲

عالی بودددددد😍😍😍😍😍

🌈maryaysa🌈
۱۳۹۹/۰۷/۱۷

عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی . پیشنهاد می کنم حتما بخونید👍👍👍من خودم این کتاب رو دارم. واقعا براش پنج ستاره کمه. اینم بقیه ستاره هاش🌟🌟🌟🌟🌟🌟✨🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟هر چه قدر هم ستاره بهش بدم بازم کمه🌟🌟

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢

۱۴۰۱/۰۶/۱۴

بهترین کتاب دنیا 💗❤

کتابخور★
۱۴۰۳/۰۲/۲۷

این کتاب ۴ جلدی رو من چندسال پیش خوندم و اولین کتابی بود که خوندم(: خیلی قشنگ بود. داستان بامزه ای داشت و البته چیزای زیادی هم یاد میگرفتیم خیلی جذاب و جالبه