کتاب شاهزاده سیاه پوش؛ جلد هفتم
معرفی کتاب شاهزاده سیاه پوش؛ جلد هفتم
حمام هیولا جلد هفتم از مجموعه شاهزاده سیاه پوش نوشته شنون هیل و دین هیل است. مجموعه شاهزاده سیاه پوش را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره مجموعه شاهزاده سیاه پوش
ماجراهای این مجموعه درباره شاهزاده خانمی به اسم ماگنولیا است که لباس سیاه میپوشد. شاید تعجب کنید اما او این رنگ را برای کارهایی میپوشد که با خواندن داستانهای این مجموعه متوجهش میشوید.
ماگنولیا هم یک شاهزاده زیبا و هم یک ابرقهرمان شجاع است. او یک راز مهم دارد که دوست ندارد کسی از آن باخبر شود. او لباسهای سیاه را زمانی میپوشد که زنگ خطر هیولا به صدا درمیآید. وقتی این زنگ میخورد. ماگنولیا لباسهای رنگی و کفشهای قشنگ شیشهایاش را عوض میکند و لباس سیاهش را میپوشد. او از یک تونل مخفی سر میخورد و با اسبش، نفسطلا، عازم ماجراجویی میشود.
مجموعه شاهزاده سیاه پوش، شامل داستانهایی جذاب و هیجانانگیز با قهرمانی یک شاهزاده خانم زیبا برای کودکان است.
خواندن مجموعه شاهزاده سیاه پوش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر کودکی دارید که عاشق داستانهای ماجراجویانه و ابرقهرمانی است، این مجموعه را به او هدیه دهید.
بسیار بسیار عالی🌹💖
عالی و خیلی فوق العاده❤️من همه ی جلد هاشو خوندم عالیه
بهترین کتاب است من این کتاب رو دوست دارم🌹🌹
خوب بود
سلام بهترین کتابی است که در عمرم خواندم.
خیلی خوبه اما کاش پولی نبود
عالی بود فقط ای کاش تو طاقچه بی نهایت می بود