کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب)
معرفی کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب)
کتاب گفتارهای فلسفی مجموعهای از گفتارهای عبدالعلی دستغیب دربارهی موضوعات و مفاهیم مختلف فلسفی است که به کوشش اشرفالسادات کمانی منتشر شده است.
دربارهی کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب)
کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب) مجموعهای از گفتارها و پرسش و پاسخهای فلسفی است. در این اثر با مقالات و گفتارهای متعددی روبهرو هستیم که دربارهی موضوعات مختلف فلسفی نوشته شدهاند. به طور کلی با خواندن کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب) میتوان به یک سوال مهم، فلسفه چیست؟ پاسخ داد. این سوال مهم و هزاران مفهوم دیگر در این کتاب گردآوری شدهاند و در نهایت یک مجموعه خواندنی پیرامون فلسفه ساختهاند.
کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر خواندن متون و مقالات فلسفی را دوست دارید، کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب) یک انتخاب خوب برای شما است.
بخشی از کتاب گفتارهای فلسفی (عبدالعلی دستغیب)
وقتی کتابی به اسم دین در محدودهی خرد مینویسد، که خیلی هم ساده و زیباست، وزیر فرهنگ پروس از قول امپراتور به او اخطار میکند، که شنیدهایم شما کتابی نوشتید و قدرت قلم خود را در تضعیف مذهب رسمی کشور بهکار بردهاید به شما اخطار میکنیم بار دیگر از این نوشتهها چاپ نشود. کانت هم پاسخ میدهد که: به عنوان رعیت امپراتور قول میدهم کتاب را چاپ نکنم. ده سال بعد امپراتور که میمیرد کتاب را چاپ میکند میگوید چون امپراتور مرده، من از قید تعهدی که کردم آزادم.
در این کتاب که کتاب خیلی جالب و سادهای است، میگوید که آئینها عقلانی نیستند، یهودیت اصلًا دین نیست و یک کُلنی سیاسی است، بعد خاخامها آن را بهصورت دین درآوردهاند وگرنه خود یهودیت اتحادیهی سیاسی بوده است. خاخامها جمع میشوند و کتابهای دینی یهود را تألیف میکنند. مسیحیت بر پایهی اسطورههای یونانی استوار است و نوعی پاگانیزم است یعنی شرک (ادیان یونانی و رومی). کلمهی پاگان از همین کلمهی بغان است. وقتی رفته در لاتین شده پاگان؛ وقتی که ادیان قدیمی هنوز در امپراتور روم قوی بودند مسیحیها به مهرآینیها یا زئوسپرستان میگفتند پاگانیست. خود مسیحیت پاگانیزم است، (شام آخر) و مانویت هم دنبالهی مسیحیت است. پس آئینها پایههای عقلانی ندارند. کانت بهطور کلی مجازات اخروی را رد میکند
فهرست
- درآمد