دانلود و خرید کتاب خدا، انسان و معاد در فلسفه اسلامی حسن معلمی

کتاب خدا، انسان و معاد در فلسفه اسلامی

نویسنده:حسن معلمی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خدا، انسان و معاد در فلسفه اسلامی

کتاب خدا، انسان و معاد در فلسفه اسلامی نوشتهٔ حسن معلمی است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب خدا، انسان و معاد در فلسفه اسلامی

کتاب خدا، انسان و معاد در فلسفه اسلامی به ارائهٔ بخش‌هایی از مباحث فلسفهٔ اسلامی یعنی خداشناسی، انسان‌شناسی و معادشناسی می‌پردازد و نگاهی انتقادی به مسائل برای اصلاح و تکمیل مباحث دارد است که برای عموم طلاب و دانشجویان، به‌ویژه کسانی که مباحث فلسفه دین و فلسفه و کلام اسلامی را دنبال می‌کنند قابل استفاده است.

دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۳ و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم به منظور بالابردن سطح آگاهی‌های سیاسی طلاب در زمینه‌های جهان اسلام، ایران و روابط بین‌الملل شروع به کار کرد. آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونه‌ای که پاسخ‌گوی الزامات عصر ما باشد، به عنوان مأموریت اساسی این دانشگاه قرار گرفت. از آنجا که نقش بی بدیل و حیاتی پژوهش‌های بنیادی و کاربردیِ مبتنی بر مبانی اسلامی (فلسفی، کلامی، فقهی و...)، در تولید علم دینی و سیاست‌گذاری جامع‌نگر و معطوف به نیازهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، امری بدیهی و انکارناپذیر است، انتشارات دانشگاه باقرالعلوم آماده‌سازی و انتشار محتویات آموزشی و پژوهشی را بر عهده گرفته است.

خواندن کتاب خدا، انسان و معاد در فلسفه اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران فلسفهٔ اسلامی پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است