کتاب رهایی از سرطان
خواندن نظراتمعرفی کتاب رهایی از سرطان
رهایی از سرطان کتابی نوشته ریچارد بلاک درباره چگونگی مبارزه با این بیماری است که در انتشارات معین به چاپ رسیده است.
در کتاب رهایی از سرطان که راهنمای قدم به قدم برای مبارزه با سرطان است، ریچارد بلاک راهکارهایی ارزشمند ارائه کرده است. این که سرطان واقعا چیست و رویکرد ما به این بیماری چگونه باید باشد، چه درمانهایی برای این بیماری در نظر گرفته شده است و ارتباط بیمار با پزشک و اطرافیانش و رژیم غذایی و روحیه بیمار چه تاثیری در بهبود این بیماری دارند و نکات مهم و کاربردی دیگر در این کتاب آمدهاند.
خواندن کتاب رهایی از سرطان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همه کسانی که به نوعی با این بیماری در حال مبارزه هستند، چه بیماران و چه عزیزان آنها، پیشنهاد میکنیم.
رگ زایی در بافت چربی![]()
یی های کائو
آواز بیدادمعصومه شریفی
راهکارهای فوری، ساده و قطعی رهایی از ترس های بزرگ (ترس از مرگ خود و اطرافیان) در ۳۰ روزبهنام محقق
بررسی خواص فیزیکی - مکانیکی و رئولوژیکی پلی پروپیلن اصلاح شده با کوپلیمر دسته ای SEBSعلی هنرمند
آوار آفتاب: جلد ۳ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
بلندی های بادگیرامیلی برونته
فرهنگ کاربردی علوم سیاسی و روابط بین المللمحمدحسن خانی
شرق اندوه: جلد ۴ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
وب سایت خودت را بساز!سایمون بشر
مغازه خودکشیژان تولی
انتگراسیون و پیامدهای آن برای زنان مسلمان مهاجر در آلمانفاطمه جعفری مالواجردی
پیر شدن موفقیت آمیز (جلد اول)دانیل لویتین
نقاشی جادوییزینب امیری ماجد
راهکارهای سازگاری همسران از دیدگاه اسلامزهرا کیانی
هرگز رهایم مکنکازوئو ایشی گورو
نامه به مالک اشترمقصود نعیمیذاکر
زندگی خوابها: جلد ۲ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
نامه های بدون گیرندهابوالفضل گودرزی
قصه های صبحی (جلد دوم)![]()
فضلالله مهتدی صبحی
قصه های صبحی (جلد اول)فضلالله مهتدی صبحی
درباره طبیعتلوکرس
زندگی در بهروزی و کوتاهی زندگیسنک (سنکا)
۱۰۰ پیشگام پزشک تاثیرگذار تاریخمونیکا ک. گیل
۱۰۰ موسیقی دان تاثیرگذار تاریخگینی گورلینسکی
۱۰۰ فیلسوف تاثیرگذار تاریخبرایان دوایگنان
نامه هایی به یک فمنیست جوانفیلیس چسلر
فرهنگ داروییمحمدرضا توکلی صابری
۱۰۰ نقاش و پیکرتراش تاثیرگذار تاریخکاتلین کوپر
بسیار کتاب خوبی بود اطلاعات مفیدی در اختیار قرار میده شدیدا به فرد بیمار و یا همراه اش مطالعه اش رو توصیه میکنم