کتاب با بهار دلها
معرفی کتاب با بهار دلها
کتاب با بهار دلها اثر محمدعلی محمدی پرسشهای نوجوانان را درباره قرآن کریم پاسخ داده است.
مرکز فرهنگ و معارف قرآن ، همواره پاسخگوی پرسشهای دینی جوانان و نوجوانان بوده که به مرور به صورت کتاب در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. در این اثر به ۱۴۲ پرسش درباره قرآن پاسخ داده شده است.
خواندن کتاب با بهار دلها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوجوانانی که دوست دارند با کتاب آسمانی مسلمانان به شیوه پرسشوپاسخ آشنا شوند میتوانند این کتاب را بخوانند.
بخشی از کتاب با بهار دلها
وحی چیست؟
وقتی خدا میخواهد مطلبی را به پیامبران بفهماند، از راهی که برای ما قابل درک نیست پیامش را به آنان منتقل میکند. در واقع برای دریافت سخن خدا بین او و پیامبرانش ارتباطی معنوی ایجاد میشود، که به این ارتباط وحی میگویند:
علامه طباطبایی، که یکی از بزرگترین مفسران جهان اسلام و تشیع است در کتاب تفسیر المیزان در تعریف وحی مینویسد: «وحی القای معنا] و فهماندن آن [به کسی است که باید پیام را دریافت کند (پیامبر)؛ به گونهای که دیگران از دریافت آن پیام عاجز و ناتوان باشند».
* انواع «وحی» را توضیح دهید:
قبل از پاسخ به این پرسش بهتر است در معنای آیه ۵۱ شوری دقت کنیم؛ آن جا که میگوید:
هیچ آدمی را نرسد (در این مقام قرار نمیگیرد) که با خدای خود سخن بگوید، مگر با وحی یا از پس پرده، یا فرستادهای (فرشتهای) فرستد، پس به فرمان او آنچه خواهد ] به وی[وحی کند، همانا او والا مرتبه و با حکمت است.
واقعا که من عاشق این کتاب هستم شاید مردم هم دوست داشته باشن از این برنامه کتاب بخون اما این قسمتش که پول میگیرین رو ..خواهشا بردارین که همه بتونن استفاده کنن