کتاب دوتا خفن، خفنتر میشوند
معرفی کتاب دوتا خفن، خفنتر میشوند
کتاب دو تا خفن خفنتر میشوند نوشته مک بارنت است که با ترجمه نیلوفر امنزاده منتشر شده است. این کتاب دومین کتاب از مجموعه پرفروش دوتا خفن مکبارنت است که نامزد و برندهی جایزههای بسیار زیادی بوده است.
درباره مجموعه دوتا خفن
مجموعه دوتا خفن داستان پسری به اسم ماسلز مورفی است که خفنترین بچهی مدرسه است و همه این را میدانند و حسابی از او حساب میبرند و هوایش را دارند، اما آنها مجبور به اسبابکشی شدهاند چون خانوادهاش یک خانه بزرگ در شهر دیگری خریدهاند.
مایلز روز اول مدرسه متوجه اتفاق عجیبی میشود در این مدرسه یک خفن وجود دارد و این خیلی بد است. حالا دو تا خفن به هم رسیدهاند و اتفاقات عجیبی را میسازند.
خواندن مجموعه دو تا خفن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان و علاقهمندان به داستان آدمهای خفن پیشنهاد میکنیم.
فوق العاده❤️😘😍 خیلی دوستش دارم😚😚 به نظرم حتما بخونید😉 جذاب،خفن،باحال و تصاویر زیبا🥰😻
عالیه لطفا کتاب من جوکم ١ و٢و٣و٤ روهم قرار بدید من کتاب جلد ١ رو دو سال پیش از دوستم قرض گرفتم و خوندم و الان دل تو دلم نیست اینو بخونم مایلز و نایلز معرکه هستن حتما بخونیدش
در یک کلام باحال و بامزه و خنده دار و بسبار مفرح من که خیلی باهاش ارتباط گرفتم و از کارهای این دونوجوون بسیار خندیدم به نوجوون های توصیه می کنم بخونند
عالی من جلد ۱ رو چاپی پرتقال خریدم خیلی ترجمه و پا ورقی های خوب و باحال داشت ناراحتم که جلد چاپی دوم رو از گاج خریدم پرتقال بهترینه
یکی از بهترین کتابایی که تا حالا خوندم😍 در خوندنش شک نکنید گایز:*)) یعنی من عاشق مایلز و نایلز هستمممم خیلییی این کتابو دوست دارم:")👈🏼👉🏼🤍
لطفا کتاب های پرتقال رو در طاقچه بی نهایت بگذارید
کتاب خیلی خوبیه اگه میشه من جوکم رو هم اضافه کنید
یک جلد دیگه از این کتاب باحال و بامزه💫 من نایلز رو دوست دارم. شما کدوم شخصیتو؟😘
مایلز و نیلز خفن و حقه باز، هر کدوم به تنهایی انقدر شیطون بودند که بتونند یه کلاس رو به هم بریزند اما حالا که با هم دست به یکی کردن و یه تیم شدند، خفن تر هم میشن و
خیییلی باحاله. به نظر من بهترین کتاب مجموعه اشه ولی من چهارشو نخوندم