کتاب ماز؛ جلد اول
معرفی کتاب ماز؛ جلد اول
ماز؛ جلد اول کتابی درباره روان شناسی کودکان نوشته شایسته، شادی و فردین احمدی است.
اختلال یادگیری به ناتوانی در درک و یادگیری مطلوب برخی از مطالب گفته میشود و میتوان آن را یک نوع نارسایی شناختی در یک یا چند فرایند ذهنی برای درک صحیح زبان گفتاری، نوشتاری، شنیداری، فکر کردن، خواندن، نوشتن و ... دانست.
دانشآموزانی که اختلال یادگیری دارند . معمولا در کارهای درسی خود با شکست مواجه میشوند، اما در عین حال جزو کودکان استثنایی هم قرار نمیگیرند.
یکی از مشکلات کودکانی که اختلال یادگیری دارند، عدم تمرکز است به ویژه گروهی که عادتهای مطالعه و تجربیات موفق را گسترش ندادهاند و قادر به درک، ادغام و یکپارچه سازی دادههایی که دریافت میکنند، نیستند.
یکی از راههایی که به ایجاد تمرکز در کودکان با اختلال یادگیری یاری میرساند و به پیشرفت آنها در زمینههای مختلف کمک میکند ماز است.
مازها مجموعهای از مسیرهای مارپیچ و پرپیچ وخم هستند که با عبور از آن میشود به هدف مورد نظر رسید. مازها در تاریخ روانشناسی همیشه مورد بحث بودهاند. مازها به کودک این امکان را میدهند که یک نقشه ذهنی طراحی کند و ست به آزمون و خطا بزند و برای رسیدن به مقصد چند راه را امتحان کند.
در این کتاب مازهایی قرار داده شده است که کودک میتواند به تنهایی و یا با کمک بزرگترها از آنها عبور کند.
خواندن کتاب ماز، جلد اول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مثل یک کتاب بازی و سرگرمی است که می توانید با کودکان انجام دهید.
الان سوال من اینه این کتابها رو که نمیشه پرینت گرفت یا از صفحه ش عکس گرفت، دقیفا به چه دردی میخوره؟ باید پرینتش کرد لااقل که بدیم بچه ها حلش کنن