کتاب ریختشناسی شبکههای اجتماعی
معرفی کتاب ریختشناسی شبکههای اجتماعی
کتاب ریختشناسی شبکههای اجتماعی نوشته سید تقی کمالی است. این کتاب به ما میگوید این مهم است که بدانیم از جنبههای مختلف ارتباطی، جامعهشناسی، فلسفی و روانشناسی شبکههای اجتماعی بهعنوان بخش تعیین کننده ارتباطات اجتماعی که مربوط به تعاملات میان فردی انسانها و گروههای اجتماعی می شود یک کارکرد عینی در جهان اجتماعی و نیز جامعه ما پیدا کرده است که نیازمند مطالعه، بررسی و واکاوی است.
درباره کتاب ریختشناسی شبکههای اجتماعی
در کتاب ریختشناسی شبکههای اجتماعی میکوشیم با مشاهدات و مطالعه مستمر کنشهای اجتماعی در فضای مجازی ایرانی رفتارهای فردی و جمعی را مورد نقادی و سنجشگری قرار دهیم. آنچه طی سالهای اخیر بهواسطه توسعه فناوری، رسانهها و ارتباطات دور برد و افزایش پهنای باند، زیست جامعه ما را در دوره جدیدی قرار داده است از نظر نگارنده مورد توصیف و تحلیل قرار میگیرد. برای تغییر، بهبود و اصلاح رویهها و مناسبات اجتماعی و ارتباطی موجود نیاز به شناخت درست مسائل و چالشها داریم. ارزشها و اندیشههای بخش اعظمی از جامعه در شبکههای اجتماعی قابل مطالعه و تحلیل است و امروزه این شبکهها آزمایشگاه بسیار خوبی برای پژوهشگران علوم اجتماعی محسوب میشوند.
خواندن کتاب ریختشناسی شبکههای اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شناخت فضای رسانه و شبکههای اجتماعی پیشنهاد میکنیم