معرفی و دانلود کتاب معماری بوشهر در دوره زند و قاجار pdf + خلاصه رایگان

آبادبوم
categoryدسته‌بندی:
معماری

معرفی کتاب معماری بوشهر در دوره زند و قاجار

کتاب معماری بوشهر در دوره زند و قاجار نوشته فراز غلام زاده، حاصل پژوهشی چهارده ساله است که در ۴۸۸ صفحه قطع رحلی منتشر شده است. در این اثر نفیس، ۱۷۰ بنای شاخص از دوره های زندیه و قاجاریه معرفی شده اند. بندر بوشهر از نظر معماری و بافت شهری یکی از شاخص کشور است. این بندر در دوره ی قاجار مهم ترین بندر ایران و دروازه ی جنوبی کشور برای مبادلات تجاری و مناسبات سیاسی و تعاملات فرهنگی بود. کتاب در دو بخش اصلی ساماندهی شده است. بخش نخست به معماری شهر بوشهر می پردازد و بخش دوم به معرفی شهرستان های بوشهر اختصاص دارد. در مجموع برای معرفی بناها از ۶۲ نقشه، ۲۴۰ قطعه عکس، ۱۵ تصویر سه بعدی و مصاحبه با صد نفر از صاحبان بناها و بازماندگان ایشان و مطلعان محلی استفاده شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معماری بوشهر در دوره زند و قاجار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمعماری بوشهر در دوره زند و قاجار
موضوعمعماری
نویسندهفراز غلام‌زاده جفره
ویراستارحسن برازجانی، مجتبی تبریزنیا
انتشاراتآبادبوم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۸/۲۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
آنچه در مدرسه‌ی معماری آموختمتصویر جلد کتاب آنچه در مدرسه‌ی معماری آموختم
متیو فردریک
معماری منظرتصویر جلد کتاب معماری منظر
سیدحسن تقوائی
تاریخ معماری غربتصویر جلد کتاب تاریخ معماری غرب
دیوید وتکین
تأملی بر معماریتصویر جلد کتاب تأملی بر معماری
کالن دیویز
اشتیاق تئوریک و استراتژی های طراحی در آثار هشت معمار معاصرتصویر جلد کتاب اشتیاق تئوریک و استراتژی های طراحی در آثار هشت معمار معاصر
رافائل مونئو
آرایه و چیدمان در معماری داخلیتصویر جلد کتاب آرایه و چیدمان در معماری داخلی
حسام اشرفی‌فرد
رم کولهاستصویر جلد کتاب رم کولهاس
ایمان رئیسی
فرهنگ‌نامه‌ی معماری ایران در مراجع فارسی؛ جلد اولتصویر جلد کتاب فرهنگ‌نامه‌ی معماری ایران در مراجع فارسی؛ جلد اول
سید محمد بهشتی
فلسفه و معماریتصویر جلد کتاب فلسفه و معماری
مطهره فعالی
استودیوی بی کاغذ و دانشگاه کلمبیا در دوران مدیریت برنارد شومیتصویر جلد کتاب استودیوی بی کاغذ و دانشگاه کلمبیا در دوران مدیریت برنارد شومی
پویان روحی
پیتر آیزنمنتصویر جلد کتاب پیتر آیزنمن
پویان روحی
معماری و راز جاودانگیتصویر جلد کتاب معماری و راز  جاودانگی
کریستوفر الکساندر
مبانی آموزش معماریتصویر جلد کتاب مبانی آموزش معماری
مرتضی صدیق
فرهنگ نامه معماری ایران در مراجع فارسی؛ جلد دومتصویر جلد کتاب فرهنگ نامه معماری ایران در مراجع فارسی؛ جلد دوم
سید محمد بهشتی
رخدادهای معماری؛ معماران و مخاطبان خلاقتصویر جلد کتاب رخدادهای معماری؛ معماران و مخاطبان خلاق
جاناتان هیل
تئوری معماری پست مدرن (۱۹۹۵-۱۹۶۵)؛ جلد اولتصویر جلد کتاب تئوری معماری پست مدرن (۱۹۹۵-۱۹۶۵)؛ جلد اول
کیت نزبیت
معماری اندیشیتصویر جلد کتاب معماری اندیشی
پتر زومتور
انرژی در ساختمان: اصول طراحی بام‌ها و دیوارهای سبز در معماریتصویر جلد کتاب انرژی در ساختمان: اصول طراحی بام‌ها و دیوارهای سبز در معماری
ساناز مطلایی
ده حکایت معماری: المختار من نوادر اخبار‌العمارتصویر جلد کتاب ده حکایت معماری: المختار من نوادر اخبار‌العمار
مهرداد قیومی بیدهندی