کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه
معرفی کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه
کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه، حقیقت تلخ، نام اثری خواندنی و جذاب از جف کینی است که برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است. کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه، اتفاقاتی است که برای گرگ هفلی میافتد و او با دقت در دفترچه خاطراتش یادداشتشان میکند.
کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه را با ترجمه فرخ بافنده بخوانید و از یک داستان طنز بینظیر لذت ببرید.
دربارهی کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه
خاطرات یک بچهی بی عرضه نام اولین جلد از مجموعهای با همین عنوان است که جف کینی نوشته است. این اثر اولین بار در اینترنت و در یک وبسایت منتشر شد، و ۲۰ میلیون نفر خواننده داشت. بعدها به عنوان پر فروشترین کتاب ایالات متحده آمریکا شناخته شد و در لیست ده کتاب برتر دنیا در سال ۲۰۱۰ قرار گرفت.
کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه، ماجراها و خاطرات گرگ هفلی، پسرک خلاق ماجرا است. او که معتقد است حسابی خلاقیت دارد، همیشه سعی میکند کارها را به شیوهی خودش درست کند اما اکثر اوقات بدتر میشود. در ضمن گرگ مجبور است با برادر بزرگترش که هیچوقت به هیچ چیز علاقه نشان نمیدهد، سروکله بزند. بهرحال گرگ، برادرش، رودریک و دوست صمیمیاش، راولی، همیشه ماجراهای بامزهای دارند که شما را به خنده بیندازند.
کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه، یک اثر جذاب و خواندنی برای تمام کودکان و نوجوانان است. اگر دوست دارید بدانید در ذهن یک پسر نوجوان خلاق چه میگذرد، خاطرات یک بچهی بی عرضه را بخوانید.
دربارهی جف کینی
جف کینی ۱۹ فوریه ۱۹۷۱ در مریلند آمریکا به دنیا آمد. او یک هنرپیشه، مؤلف و طراحی بازی ویدئویی اهل ایالات متحده آمریکا است. در سراسر دنیا، جف کینی را به خاطر کتابهای مشهورش، خاطرات یک بچهی بی عرضه و خلق شخصیت فراموش نشدنی گریگوری هفلی میشناسند.
بخشی از کتاب خاطرات یک بچهی بی عرضه
پنجشنبه
تقریباً نزدیک دوهفته و نیم میشه که من و دوست صمیمی سابقم، راولی جفرسون، یه دعوای حسابی باهم کردیم. راسشو بخوای فکر میکردم تا حالا دیگه باید اومده باشه و منتکشی کرده باشه، ولی هنوز که این اتفاق نیفتاده.
از تو چه پنهون، یهجورایی دارم کمکم نگران میشم چون تا سه، چهار روز دیگه مدرسهها دوباره باز میشن و اگه من و راولی قصد داریم این دوستی برگرده سرجاش، فورا باید یه کاری انجام بشه. اگه من و راولی واقعاً همینطور باهم قهر بمونیم، خیلی حالگیریایه، چون هر دوتاییمون کلی از دوستی با هم کِیف میکردیم.
حالا که دیگه دوستیمون به تاریخ پیوسته، دنبال یه دوست صمیمی دیگه میگردم؛ اما مشکل اینه که من تموم وقتمو روی راولی سرمایهگذاری کردم و الآن کسی رو حاضر و آماده ندارم که جاشو بگیره...
عالیه👍🏻😍 فقط از مسئولین میخوام رایگان کنه📚
واقعا عالی و خنده دار بهترین کتابه ارزش داره بخریش❤
عالیه
جالبه بخونیدش پشیمون نمیشید مطمئن باشید.......
عالی👌👌👌
طنز و جالب بود من از داستانش خوشم اومد عالی بود👌🏻😂❤💖💫
سلام کتااااااب عالیه ولی ی مشکل بزرگ داره رایگانش کنید محشر میشه😍😍😘😘😘😘😘 همهی مجموعه ش رو خریدم عالیهههههههه💗💗💗💗
چرااااااااااااا ؟ کتابو ۳۰ هزار تومن پول میدی میخری بعد که پی دی افش باز شد اولش رو نگاه کنید قیمت نوشته ۶۰۰۰ تومان 😑 آاااااااخه چرا انقدررررر گرون و چرا آااااااخه تو بی نهایت نیییییست
عالیه
عالیی🥺💕