معرفی کتاب چشمه حکمت رضوی
کتاب چشمۀ حکمت رضوی گزیده و منتخب مهمترین احادیث و گفتههای عیون اخبار الرضا (علیه السلام) است که با معیار استفاده برای عموم علاقهمندان و شیفتگان خورشید هشتم بهگزینی و انتخاب شده است.
در این کتاب که بر پایه احادیث معتبر به زندگانی ، آثار و روایات امام علیبنموسی الرضا (علیه السلام) و همچنین فضیلت زیارت آن امام همام پرداخته شده است، موضوعات گوناگون اعتقادی، فقهی،اخلاقی ، سیره و روایاتی با محوریت امامرضا( علیه السلام) در ۶۹ باب تنظیم و ارائه شده است.
گفتنی است متن این کتاب به دو زبان عربی و فارسی بوده و در سه فصل زندگی امام رضا (علیه السلام) ، معارف و اندیشههای امامرضا(علیه السلام) و زیارت امام رضا (علیه السلام) نگارش شده است.
خواندن کتاب چشمۀ حکمت رضوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به حدیث و تاریخ اسلام و شیفتگان امام هشتم شیعیان، علیبنموسی الرضا (ع).
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چشمه حکمت رضوی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چشمه حکمت رضوی |
| عنوان دیگر | منتخب عیون اخبار الرضا (علیه السلام) |