کتاب دیدار قطعۀ گمشده با دایرۀ کامل
خواندن نظراتمعرفی کتاب دیدار قطعۀ گمشده با دایرۀ کامل
این کتاب در قالب داستان و تصاویری هنرمندانه و عمیق نه تنها برای کودکان بلکه برای خوانندگان سنین مختلف به عنوان ادامه و کاملکننده کتاب قبلی سیلوراستاین به نام " در جست و جوی قطعه گمشده" بازگو میکند.
به دنبال قطعه گمشده
ریخت شناسی داستان های مینی مالیستیمحمدجواد جزینی
تعلق سازمانیمحمدحسین اسمعیلی
چگونه به زبان جامعه شناسی بنویسیم؟مارک ادواردز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یه روز یه قطعه گمشده ...زیرِ آسمون...تنهایِ تنها به دنبالِ نیمه گمشدهاش می گشت چیزی که باهاش کامل شه اما با هیچ کس کامل نمیشد..ینفر کوچک بود براش و یه نفر بزرگ. ینفر زیادی پر بود ینفر زیادی خالی. بعضیها حتی نمیدونستن
بسمه کتابای کمی وجود دارن که وقت کمی ازت بگیرن و خیلی چیزا در قبالش بهت بدن؛ یک معامله کاملا به صرفه! کتاب زیبایی که در نهایت شاید "سادگی"( که از بلوغ محتواش اومده) ولی بسیار به جان میشینه.
بلند شد، افتاد. بلند شد، افتاد. بلند شد، افتاد. بعد شکلش شروع کرد به عوض شدن... . ما قطعه ی گم شده ی هیچ کس نیستیم. فقط باید دست از انتظار برداریم و خودمون راه بیفتیم. حتی اگه ۱۰۰۰ بار بخوریم زمین.چون همین
این کتاب فوق العاده بود کتابی به ظاهر کودکانه که خیلی چیزارو میتونه به همه ما یاد بده اینکه ما برای کامل شدن نباید حتما منتظر کسی باشیم تا بیاد ما رو کامل و خوشبخت کنه و خودمون باید دست به
یکی از زیباترین کتابهای کوتاه طاقچه! کمتر از پنج دقیقه وقت میگیره اما هر نیمخط و هر صفحهاش دهها درس ارزشمند داره... برای تمام سنین پیشنهاد میکنم، حداقل یکبار خوندنش لازمه.
چقدر راحت و زیبا و شیرین میشه عمیق ترین مفاهیم رو بیان کرد. غایت هنر به نظر من همینه. عاشقتم شل سیلور استاین🤗
اونقدری که کتاب های کودک به آدم تلنگر میزنن و باعث فکر کردن میشن کتاب های نشرای پر فروش و پر مدعامون نمیزنن☻ شل سیلوراستاین نویسنده ای که ساده، دوست داشتنی، بدون اضافه گویی و درست نوشت. نکته پایانی: از این به بعد
کتاب خیلی جالبی است. و فرآیند رسیدن به تکامل را خیلی ساده شرح می دهد.
عالی ، پر از درسه
چقد دوست داشتنیه😍