کتاب زهرای بتول راز پنهان رسول: بررسی شخصّیت ممتاز و ملکوتی حضرت زهرا(س)
نویسنده:سیدمحمد ضیاءآبادی
انتشارات:مؤسسه بنیاد خیریه الزهرا (س)
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زهرای بتول راز پنهان رسول: بررسی شخصّیت ممتاز و ملکوتی حضرت زهرا(س)
در این کتاب عناوینی مانند عجز ما از درک مقام اهل بیت (علیها السلام)،حضرت زهرا(سلام الله علیها)جامع جمیع فضیلت ها – تجلیات حضرت زهرا(سلام الله علیها)در سه نوبت بر امام امیرالمومنین(علیه السلام) – جلوه های حضرت زهرا(سلام الله علیها) رفتاری ضرورت عقلی عزاداری حضرت زهرا(سلام الله علیها) - تحقق پیشگویی حضرت زهرا(سلام الله علیها) در مقام دفاع از حق- چرا قبر حضرت زهرا(سلام الله علیها)مخفی است؟ جلب نظر می کند.
رایگان
کتابی فوق العاده برای شناخت بیشتر عظمت حضرت زهرا (س).نکاتی ناب در این کتاب وجود دارند که تا الان نه در کتابی خوانده بودم و نه از کسی شنیده بودم. «تقدیم به روح نورانی حضرت زهرا (س) صلوات🌷 »
گذاشتن چند تا کتاب درباره حضرت زهرا در ایام فاطمیه به من نشون داد میشه با مطالعه هم عزاداری کرد، حتی لازمه گاهی اوقات وقت بیشتری هم به این کار اختصاص داد، طاقچه کارت خیلی خوب بود چرا که نشون
بسم الله الرحمن الرحیم راستش با ذهنیتی که از کیفیت کتابهای رایگان داشتم فکر نمیکردم اینقدر طرفدارش بشم! در حدی که آرزو کنم کاش همه این کتاب را بخونن و مقدمهای بشه برای شناخت بهتر و بیشتر این بانو..💕 با این کتاب تازه
کتاب جامع و خوبیه البته بهتر بود احادیث تکراری رو حتی المقدور حذف می کردن😊
کتاب خوبیه هم برای شیعه هم برای اهل سنت لعنت خدا بر اذیت کنندگان فاطمه زهرا (س)
برای زن آگاه این سوال است که چگونه باید شد؟ هنوز اول مطالعه درمورد شخصیت حضرت زهرا هستم. برای شروع خوب بود.
در ابتدای کتاب نویسنده محترم سعی میکند با تحلیل دم دستی شعر را از اعتبار حقیقت ساقط کند اما تصورات مملو از غلو و تخیلات افراطی خود را اعتباری قدسی بخشد. آن یکی پرسید اشتر را که هی از کجا میآیی
تشکر
عالی بود