کتاب داروین و نظریه تکامل: زندگی و اندیشههای او
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب داروین و نظریه تکامل: زندگی و اندیشههای او
کریستین لوسن، نویسنده و پژوهشگر است.
«داروین و نظریه تکامل: زندگی و اندیشههای او» تنها سرگذشت یک انسان نیست، بلکه سرگذشت اندیشهای است که جهان را دگرگون کرد.
چارلز داروین(۱۸۸۲-۱۸۰۹)، زیستشناس و دانشمند، تقریباً نیمی از عمر خود را در بستر بیماری گذراند یا دستکم وانمود میکرد که بیمار است.
چارلز ، بنا به گفته آموزگارانش، دانشآموز بدی بود و به زحمت دوران مدرسه را به پایان رساند.
او چند کتاب معروف نوشت اما نوشتن برایش تکلیف سختی بود و برای بیان افکارش در قالب واژهها با خودش کشمکش داشت.
داروین به شدت از ظاهر شدن در انظار عمومی بیمناک بود و نمیتوانست از کار خود در جمع دفاع کند.
داروین دور دنیا را بر روی دریا درنوردید ولی هر گاه پا در قایقی میگذاشت، فوراً دریازده میشد.
اما چرا او این قدر مشهور است؟ سرتاسر زندگی داروین صرف آفرینش و صیقل دادن یکی از مهمترین اندیشههای تاریخ شد. امروزه ما یک کلمه واحد برای خلاصه کردن این مفهوم تکاندهنده به کار میبریم: تکامل.
این کتاب کمک خواهد کرد تا این دانشمند بزرگ و نظریه «تکامل» راحتتر به نوجوانان آموزش داده شود.
فلسفه ریاضی و فیزیک
جغد مینرواچارلز جی. بونتمپو
اگزیستانسیالیسم و اخلاقمری وارنوک
زردشتیانمری بویس
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من به عنوان یک انسان باورهایم را از خواندن یک کتاب مقدس نیاموخته ام.. بلکه این باورها را به این خاطر درست می دانم که شواهد درستیِ آنها را بررسی کرده ام، این دو رویکرد کاملاً با هم فرق دارند ! باور ما به
کتاب بسیاااااار عالی نخونید از دستتون رفته عاااالیه عالی پیشنهاد میکنم کتاب سرگذشت شگفت انگیز حیات روی زمین که دلایل فرگشت رو بیان میکنه هم مطالعه کنید.از ریچارد داوکینز
جهان علم بر مبنای مدارک، شواهد و آزمایشات بنا شده است. نظرات شخصی افراد غیر بیولوژیست فاقد هرگونه ارزش علمی میباشد و صرفا منعکس کننده فرهنگ و مذهب ایشان میباشد. لذا از دادن نظرات غیر علمی و سلیقه ای جدا
از کسی که کتابهای زیادی خوانده و باز هم مطالعه میکند ترسی ندارم. ترسم از کسی است که یک کتاب در دست دارد و می پندارد همین است و بس. خوندن نظریات کاربران تا حد زیادی آزاردهنده و غیردمکراتیک هست.
واقعا عالی جناب داروین طبیعی دانی بود ک نظیرش پیدا نشده اکثر مطالب زیست شناسی ک میخونی ردی از جناب داروین داخلشه از تکامل بگیر تا رفتارشناسی
کتاب بسیار عالی بود. دوستان لطف کنند تا کتاب رو نخوندند نظر ندهند. من درمورد این نظریه که انسان تکامل یافته میمون هستش صد درصد موافق نیستم. اما اقای داروین علاوه بر این موضوع تو زمینه های
اولین نکته در مورد کتاب اینه که اگه دنبال آشنایی با انتخاب طبیعی و روند شکل گیری نظریه ی تکامل هستید و در حد دبیرستان البته به شکلی صحیح با این نظریه آشنایی دارید ،این کتاب گزینه مناسب و دندون
خیلی خیلی موضوع وبحث مهمیه وخیلی از دانشمندا وزیست شناسا روش بحث کردن من فقط در حد ناچیز خودم نظر میدم واگر اشتباه بود واقا دوست دارم به من یاداور بشید در کل در این مورد که داروین یک نابغه
کتابی درباره نظریه تکامل و شاخه ای از علم زیست شناسی می باشد.
کتابهای داروین درمورد ژنتیک عالیه