معرفی و دانلود کتاب Der Islamische Gedanke in Koran pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب Der Islamische Gedanke in Koran

کتاب Der Islamische Gedanke in Koran

۳.۴ امتیاز(از ۱۶ رأی)

معرفی کتاب Der Islamische Gedanke in Koran

کتاب Der Islamische Gedanke in Koran نوشته آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب است که با ترجمه الهام راستی به آلمانی منتشر شده است.

درباره کتاب Der Islamische Gedanke in Koran

این کتاب قصد دارد اصول و مبانی دین مبین اسلام را براساس آیات قرآن کریم به مخاطبان آلمانی زبان معرفی کند. بر همین اساس کتاب به چهار بخش تقسیم شده است. دربخش اول ایمان با استناد به آیات قرآن مجید تعریف و تبیین شده است. بخش دوم درباره توحید و یکتاپرستی است. دراین بخش ابتدا توحید از دیدگاه جهان بینی اسلامی و اطاعت و بندگی خداوند متعال تشریح شده و درپایان آثارروانی توحید ذکرشده است. بخش سوم درباره نبوت درپرتو آیات قرآنی است. دراین بخش اهداف نبوت، چگونگی دعوت مردم به دین و مخالفت با آن بیان شده است بخش چهارم و پایانی نیز درباره ولایت وچگونگی رابطه مردم باحاکمان درجامعه اسلامی است.

خواندن کتاب Der Islamische Gedanke in Koran را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان علوم سیاسی که به زبان آلمانی مسلط هستند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب Der Islamische Gedanke in Koran و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابDer Islamische Gedanke in Koran
عنوان انگلیسیطراح کلی اندیشه در قرآن (آلمانی)
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل، ادبیات لاتین

۱۳۹۹/۰۵/۰۳

کتاب خوبیه فقط لطفا ترو خدا بگید که کی 15 هزار تومن رایگان حساب میشه 😂خخخ

x360
۱۴۰۴/۰۳/۰۲

کتاب بسیار مناسبی به زبان آلمانی بود،برای کسانی که به زبان آلمانی تقریباً تسلط دارند گزینه ی خوبی می باشد،از خواندن آن لذت بردم.