کتاب نظارت آموزشی کلاسدرسمحور؛ نظارت بالینی
معرفی کتاب نظارت آموزشی کلاسدرسمحور؛ نظارت بالینی
کتاب نظارت آموزشی کلاسدرسمحور؛ نظارت بالینی نوشته بیژن عبدالهی است. با توجه به توسـعهی آموزش و پرورش تطبیقی در جهان به عنوان یک روش مهم و عدم جایگـاه مناسـب آن در کشـور ما موسسه مدارس یادگیرنده مرآت در راستای چشمانداز این مرکـز کـه پشـتیبانی از مـدارس کشـور است، علاوه بر ارائه خدمات و محصولات آموزشی بهمنظـور دانـشافزایـی نیـروی انسـانی مـدارس و افزایش مهارت ادراکی تصمیمگیران و مدیران مدارس اقدام به انتشار مجموعه کتابهای دانشافزایی کرده است.
این کتاب راهی برای ورود تجربیات موفق کشورهای دیگر از سطح دانشگاه به آموزش و پرورش و بهویژه بـه مدرسـه و کلاس درس است. کتاب نظارت آموزشی کلاسدرسمحور؛ نظارت بالینی یکی از این کتاب ها است که با هدف بهبود وضعیت آموزش و رشد ذهنی دانشآموزان نوشته شده است.
خواندن کتاب نظارت آموزشی کلاسدرسمحور؛ نظارت بالینی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام مدیران، معلمان و فعالان حوزه آموزش پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نظارت آموزشی کلاسدرسمحور؛ نظارت بالینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | نظارت آموزشی کلاسدرسمحور؛ نظارت بالینی |
| موضوع: | نظریههای آموزش و پرورش |