کتاب راهنمای تغذیه سالم کودکان؛ کودک خوش خوراک من
معرفی کتاب راهنمای تغذیه سالم کودکان؛ کودک خوش خوراک من
کتاب کودک خوشخوراک من نوشته ناهید بابایی راهنمایی برای تغذیه سالم کودکان است. با کمک این کتاب میتوانید به راحتی اصول مربوط به شروع غذای کمکی و نکتههای مربوط به تغذیه کودک را یادبگیرید.
درباره کتاب کودک خوشخوراک من
کتاب کودک خوشخوراک من مجموعه ای از مطالب علمی است که از منابع مختلف گردآوری شده، به امید آنکه راهنمای خوبی در جهت رشد هر چه بهتر فرزندان باشد. هیچ کودک سالمی بد غذا نیست و اصولا تمام کودکان از زمان تولد به علت نیاز غریزی که به غذا خوردن دارند خوشخوراک هستند اما در بازههای مختلف زمانی عوامل مختلفی ممکن است از اشتهای آنها کم کند. کتاب حاضر بهترین روشها را برای برطرف کردن کم اشتهایی کودک معرفی کرده است.
ناهید بابایی در این کتاب با طبقهبندی مطالب بر حسب سن کودک، اطلاعات جامع و دقیقی در اختیار شما قرار میدهد. هر فصل به یک دوره سنی خاص اشاره دارد و نیازها و مشکلات مربوط به آن دوره بررسی میشود و در پایان هر فصل چند مدل غذای کمکی که مناسب سن کودک است آموزش داده می شود.
راه کارهای علمی این کتاب بر پایه میلیونها تجربه به دست آمده است. امید است که با مطالعه کتاب کودک خوش خوراک من بیشتر از قبل از رشد و پرورش کودکتان لذت ببرید و تغذیه کودک به جای یک کار پر استرس و نگرانی به یک کار لذتبخش همراه با شادی تبدیل شود.
خواندن کتاب کودک خوش خوراک من را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
به تمام مادرانی که آرزوی سلامتی کودکشان را دارند پیشنهاد میکنیم که قبل از زمان شروع غذای کمکی کودک این کتاب را مطالعه کنند.
درباره ناهید بابایی
ناهید بابایی مشاور تغذیه کودک ،محقق و پژوهشگر در زمینه تغذیه کودک است که با توجه به علم روز و نگاهی که به فرهنگ کشور سعر کرده است به مادران ایرانی در زمینه تغذیه کودک کمک کند. او در حال حاضر به مادران مشاوره خصوصی میدهد و در فضای مجازی نکات و مطالبی در این زمینه به اشتراک میگذارد.
اصلاااا خوب نبود بسیار بی سوادانه نوشته شده بود و اصلا رتجبه حساسیت زا بودن غذا ها نگفت همان چیزایی بود که همه مادر ها تقریبا دست و پا شکسته بلدند خیلی دوست دارم راجبه تحصیلات نویسنده بدونم
خیلی ساده و بدون محتوا ارزش 40 تومان نداره
اخه 40 تومن؟؟؟ اینجور کتابا توی بازار با قیمت کمتر موجوده و ضمنن، هر مادری با یه سرچ ساده به کلی سایت دسترسی داره که کلی مطلب مفید و کاربردی در مورد غذا دادن به بچه ش توی اون سایتا موجوده، اخه
کتاب شدیدا ضعیفی بود.صفحات خالی زیاد داشت.کلی گویی و عدم توجه به حساسیت زا بودن بعضی غذا ها
بسیار عالی ممنون از کتاب خوبتون...
عالی بود .مرسی نانا جوووون
از این کتاب کلی استفاده کردم ممنون از خانم بابائی عزیز❤