کتاب دعای ابوحمزه ثمالی
خواندن نظراتمعرفی کتاب دعای ابوحمزه ثمالی
دعای ابوحمزه ثمالی یک از ادعیه امام سجاد (ع)است که به همت گروه دین و معارف زائر به نشر منتشر شده است.
درباره دعای ابوحمزه ثمالی
دعای ابوحمزه ثمالی دعایی از امام سجاد(ع) شامل صفات خداوند، اسم اعظم و همچنین دربردارنده مفاهیمی مانند دشواریهای قبر و قیامت، سنگینی بار گناهان و لزوم اطاعت و پیروی از پیامبر اکرم(ص) و خاندان معصومش است.
در این دعا راههای تضرع به درگاه خداوند، توبه و راه و رسم پرهیزگاری ترسیم شده است.
ابوحمزه ثمالی این دعا را از امام سجاد(ع) نقل کرده است به همین دلیل به این نام گذارده شده است. این دعا بیشتر در سحرهای ماه مبارک خوانده میشود.
خواندن دعای ابوحمزه ثمالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مومنان و مناجاتکنندگان در شبهای ماه مبارک رمضان.
مناجات شعبانیه![]()
سیدمهدی شجاعی
خاطرات ما و سورهی مبارکهی ملکسمیه افشار
جلوههای قداست در زندگی؛ سوره مبارکه مسبحاتمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلاممهدی غلامعلی
تفصیل هدایت در زندگی؛ سورههای جزء ۲۹ و ۳۰مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
عرفان خورشیدمحمدعلی انصاری
بهرهمندی از بهترین نعمتها؛ سورههای نحل، انبیا، فرقان، زمر، یس و واقعهمدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
آیین زندگیسیدمهدی شجاعی
سبک زندگی مؤمنانهعلامه سیدمحمدحسین طباطبایی
خاطرات ما و سورهی مبارکهی واقعهسمیه افشار
حقالناس در محیط کار و زندگی از دیدگاه قرآن و روایاتسیدسعید میرشفیعی
پرورش تفکر بنیادیاحمدرضا اخوت
راههای نزول رحمت؛ سُوَر مبارکهی حوامیممدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهمالسلام دانشگاه تهران
مقتل الکرامبهاءالدین قهرمانینژاد شائق
۳۶۶ روز با پیامبر عزیزمان (ماه سوم)![]()
نقی سلیمانی
شهرزاد، دختر شرقی (جلد پانزدهم، پروانه های شب تاب)محمدرضا سرشار
Me and the Small Dragonکلر ژوبرت
حدیث شریف کساءعباس قمی
روزه کله گاویداوود امیریان
إِلَهِی وَ سَیِّدِی وَ لَئِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ لَأُخْبِرَنَّ أَهْلَ النَّار بحُبِّی لَکَ إِلَهِی وَ سَیِّدِی إِنْ کُنْتَ لا تَغْفِرُ إِلّا لِأَوْلِیَائِکَ وَ أَهْلِ طَاعَتِکَ فَإِلَی مَنْ یَفْزَعُ الْمُذْنِبُونَ وَ إِنْ کُنْتَ لا تُکْرِمُ إِلّا أَهْلَ الْوَفَاءِ بِکَ فَبِمَنْ یَسْتَغِیثُ الْمُسِیئُونَ🌱 از بهترین مناجات ها🌸
خدایا اگه قراره فقط بنده های خوبت رو ببخشی، پس بنده های بدت کجا برن؟ :`)