کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو
معرفی کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو
کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو، اثر رضا روزبهانی، خوانش و گزینهی غزلها و رباعیات مولانا بر پایهی ادبیات مدرن و توجه به زبان و تکنیکها است.
دربارهی کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو
مولانا خداوندگار عرفان و ادبیات ایران است. یکی از قلههای شعر پارسی که وجد، شور و سرور را میتوان در تمام اشعارش دید. جذبهای عرفانی که در تکتک کلماتش وجود دارد و حالتی طربانگیز که غزلهایش را شورانگیز میکند. اشعار مولانا حال او را که مثل آهنی گداخته در سوز و گداز بود به خوبی نمایان میکند. اما وجه دیگری نیز در شعر مولانا وجود دارد که بسیاری اوقات به آن پرداخته نمیشود. رضا روزبهانی در کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو در واقع جز گزینە رباعیها، خوانش مدرنی از بهترین غزلهای مولانا ارائه کرده است. خوانشی که منهای ذوق شخصی خودش بر زیباییشناسی شاعری بنا نهاده شده است. کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو بر جنونمندی و وهماندیشی مولانا در دو محور اصلی تمرکز دارد: اتفاقاتی که در زبان افتاده، فضاسازیها، فرم و تکنیک.
کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو یک منبع عالی برای دوستداران مولانا به شمار میرود. اگر از بحثهای ادبی لذت میبرید، حتما کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو را در لیست مطالعاتیتان قرار دهید.
بخشی از کتاب بیتی که گشاده شد در آن کو
عشق جان است عشق تو جانتر