معرفی و دانلود کتاب ماجراهای تن تن؛ ماجرای تورنسل pdf + خلاصه رایگان

هرژه ، یوگو لوپرت، محمد نیرومند
انتشارات:
نشر اعجاز علم

معرفی کتاب ماجراهای تن تن؛ ماجرای تورنسل

کتاب ماجراهای تن تن؛ ماجرای تورنسل نوشته هرژه که با ترجمه محمد نیرومند منتشر شده است. یکی از سری کتاب ماجراهای تن تن است. این مجموعه دربردارنده چند ژانر مختلف علمی تخیلی، فانتزی و ماجراجویانه است. این اثر به ۷۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. تصویر سازی بدیع کتاب یکی از نقاط عطف آن به شمار می‌آید.

درباره ماجراهای تن تن؛ ماجرای تورنسل

در این داستان، پروفسور تورنسل  موفق به کشف بزرگی در زمینه مافوق صوت می‌شود در پی آن، حوادث عجیبی روی می‌دهد از جمله شیشه‌ها و وسایل شیشه‌ای خانه به تدریج می‌شکند .سپس پروفسور دزدیده می‌شود .از همین رو، تن تن و کاپیتان هادوک به جست و جوی او بر می‌آیند و در این راه حوادث و ماجراهایی پشت سر می‌گذارند که داستان براساس آن شکل گرفته است. این داستان مصور و رنگی تدوین شده است.

خواندن کتاب ماجراهای تن تن؛ ماجرای تورنسل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب تن تن برای آن دسته از کودکان و نوجوانان که طرفدار داستان‌های ماجراجویانه و کمیک هستند، بسیار خواندنی و جذاب است.

درباره هرژه

ژرژ پروسپر رِمی با نام مستعار هِرژه (۱۹۸۳-۱۹۰۸) نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی است. او در شهر بروکسل در بلژیک به دنیا آمد که بیشتر به‌خاطر خلق ماجراهای تن تن مشهور است. معروفیت این اثر کمیک باعث شد در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتاب‌های کمیک اضافه شود.

هِرژه آموزش رسمی به خود ندید، ولی پس از ترک مدرسه، به عنوان گرافیست آغاز به کار کرد و پس از‌آن، از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. تا سال ۲۰۰۷ یعنی صدمین سالگرد تولد هِرژه ۲۰۰ میلیون نسخه از کتاب به فروش رفت.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای تن تن؛ ماجرای تورنسل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماجراهای تن تن؛ ماجرای تورنسل

۱۴۰۰/۰۴/۱۷

عالی

نازبو
۱۳۹۹/۱۰/۲۴

عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی بود

آتنا
۱۴۰۰/۰۶/۰۹