معرفی و دانلود کتاب ماجراهای تن تن؛ در سرزمین پیکاروها pdf + خلاصه رایگان

هرژه ، یوگو لوپرت، محمد نیرومند
انتشارات:
نشر اعجاز علم

معرفی کتاب ماجراهای تن تن؛ در سرزمین پیکاروها

"تن تن "ـ خبرنگار ماجراجو ـ و سگ وفادارش "میلو "همچنین دوستش کاپیتان هادوک در این داستان به شرکت در توطئه‌ای که هدف آن براندازی حکومت است متهم می‌شوند و در پی آن، تحت تعقیب قرار می‌گیرند .سپس با یک گروه مبارز مسلح همراه می‌شوند و ماجراهای مهیجی پشت سر می‌گذارند .با این همه، سرانجام پیروزی و موفقیت از آن تن تن و یارانش است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای تن تن؛ در سرزمین پیکاروها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماجراهای تن تن؛ در سرزمین پیکاروها
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۱/۱۰
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه ماجراهای خبرنگار افسانه‌ای تن‌تن، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

۱۴۰۰/۰۶/۰۱

عالی بود بسیار جذاب من دارم تمام جلد هایش را می‌خوانم یه خوبی دیگه ای هم داشت مثل خیلی از کمیک های طاقچه پنج صفحه نبود و پولی که میدی واقعا می ارزه

عباس پرپنچی
۱۳۹۹/۱۱/۱۶

همه جای کتاب عالیه . من عاشق آلکازارم . همین طور تن تن ، کار آگاگاهان ، هادوک و پروفسور ولی وقتی فهمیدم هادوک بخاطر اختراع مسخره پروفسور دیگه نمی تونه لوش لوموند بخره بهش لعنت فرستادم . ولی بازم...بیشتر

۱۳۹۹/۱۱/۱۰

جالب بود

𝓕𝓪𝓽𝓮𝓶𝓮𝓱
۱۳۹۹/۰۷/۱۵

چاپیشو خوندم ولی خیلی کتاب خوبی بود.

ꪖ.ꪖ
۱۴۰۵/۰۱/۰۷