کتاب ماجراهای تن تن؛ معبد خورشید
معرفی کتاب ماجراهای تن تن؛ معبد خورشید
کتاب ماجراهای تن تن: معبد خورشید نوشته هرژه که با ترجمه محمد نیرومند منتشر شده است. یکی از سری کتاب ماجراهای تن تن است. این مجموعه دربردارنده چند ژانر مختلف علمی تخیلی، فانتزی و ماجراجویانه است. این اثر به ۷۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. تصویر سازی بدیع کتاب یکی از نقاط عطف آن به شمار میآید.
درباره ماجراهای تن تن: معبد خورشید
ماجراهای تن تن پروفسور تورنسل ربوده میشود و در پی آن، تن تن با کاپیتان هادوک به جست و جوی او بر میآیند آنها در پی ماجراهایی سر از معبد خورشید در میآورند .معبد خورشید که متعلق به اینکاها است بر فراز کوهی بلند واقع شده است. در آن جا، رئیس سرخپوستان، با این تصور که تن تن و دوستانش برای غارت معبد آنان، بدان جا رفتهاند آنها را به مرگ محکوم میکنند، تن تن با شگردی خاص موفق میشود جان خود و دوستانش را نجات دهد.
خواندن کتاب ماجراهای تن تن: معبد خورشید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب تن تن برای آن دسته از کودکان و نوجوانان که طرفدار داستانهای ماجراجویانه و کمیک هستند، بسیار خواندنی و جذاب است.
درباره هرژه
ژرژ پروسپر رِمی با نام مستعار هِرژه (۱۹۸۳-۱۹۰۸) نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی است. او در شهر بروکسل در بلژیک به دنیا آمد که بیشتر بهخاطر خلق ماجراهای تن تن مشهور است. معروفیت این اثر کمیک باعث شد در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتابهای کمیک اضافه شود.
هِرژه آموزش رسمی به خود ندید، ولی پس از ترک مدرسه، به عنوان گرافیست آغاز به کار کرد و پس ازآن، از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. تا سال ۲۰۰۷ یعنی صدمین سالگرد تولد هِرژه ۲۰۰ میلیون نسخه از کتاب به فروش رفت.
عالی بود توصیه میکنم همه کتاب های تن تن را بخوانید
عالی