کتاب در انتظار کدام منجی
معرفی کتاب در انتظار کدام منجی
در انتظار کدام منجی نوشته مژگان آهنگر داوودی کتابی با موضوع مهدویت و ظهور منجی عصر و اختلافات فرقهای در این زمینه است.
درباره کتاب در انتظار کدام منجی
مهدویت و انتظار، از آموزههای پیامبر(ص) بوده و پس از او مسلمانان (از فرقههای مختلف) همواره با این موضوع درگیر بودهاند؛ گو اینکه در هر دورانی دچار اشتباه در تشخیص مصداق مهدی (عج) هم شدهاند.
متأسفانه علیرغم وجود گزارههای معیار برای شناخت مهدی(ع) که از طریق پیامبر(ص) و ائمه(ع) به ما رسیده است در حال حاضر اخباری که هنگام ظهور را مملو از جنگ و کشتار معرفی میکند و این کشتارها را به مهدی(ع) نسبت میدهد در جامعۀ شیعی شناختهشدهتر از روایات دیگر است؛
به گونهای که مردمانی که کمترین شناختی از مهدی(ع) ندارند نیز این سخن عامیانه را شنیدهاند که «او میآید تا تعداد زیادی را گردن بزند و تنها خوبها را نگاه دارد!.»
این کتاب کوششی است برای پاسخ دادن به سؤالات و شبهاتی در این زمینه و ﺑﺎزﻧﮕﺮی این روایات.
خواندن کتاب در انتظار کدام منجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مباحث مهدویت را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم
به نظر من کتاب "در انتظار کدام منجی" یکی از آثار ارزنده علمی در زمینه شناسایی ویژگی های حقیقی حضرت مهدی به عنوان منجی موعود است که به شیوه ای علمی، استنادی و استدلالی و با زبانی بسیار روان سعی
فحوای اصلی کتاب، رد کردن روایات و تفاسیری است که دوران پس از ظهور حضرت مهدی (عج) را دوران خونریزی و حکمرانی شمشیر توصیف میکنند. کتاب از ذکر توضیحات و دلایل تکراری خودداری میکند و به صورت مرحله به مرحله، این
یه کتاب بسیار زیبا در زمینه ی مهدویت... خیلی از نکات کتاب رو هر جایی پیداش نمیشه کرد و کلا نگاهتون رو نسبت به احادیث و منجی عوض میکنه تا حالا اینقدر درمورد مهدی های دروغین نشنیده بودم با این که حجم کتاب
نثر روان مشکل گشا برای باورهای غلط و جایگزین کردن دیدگاه درست
یکی از بهترین کتاب هایی هست که دارم می خونم، واقعا تحلیل جالبی است تاکنون اینگونه دقیق در این زمینه اونهم مختصر کتاب نخونده بودم، بسیار عالی
خیلی کتاب خوب و کاربردیه ! ممنون از نویسنده 👏
کتاب ساده و روانی بود و با استدلال و منطق روایات مهدوی و اختلاف نظرها در این باره را بررسی کرده است
بسیار راهگشا در جهت شناخت شبهات در حوزه مهدویت و تلاشی ستودنی از سوی نویسنده برای ریشه یابی شبهات و پاسخ های دقیق و علمی به آن
بسیار عالی مفید و مختصر
کتابی علمی با نظریات مستدل و منطقی. نویسنده در این کتاب، بر اهداف رحمانی ظهور حضرت مهدی(عج) تاکید دارد. ای کاش قیمت آن پایینتر بود تا به سادگی در اختیار محققان و جوانان و علاقمندان قرار میگرفت.