کتاب آزمایشگاه لوسی
معرفی کتاب آزمایشگاه لوسی
کتاب آزمایشگاه لوسی، نوشتهی میشل هاوتس دربارهی دختری به نام لوسی است. لوسی عاشق علم است. در کتاب آزمایشگاه لوسی در قالب داستانی خواندنی با موضوعات مختلفی مثل محیط زیست، درختکاری و.. آشنا میشویم.
بهزاد باپیروند کتاب آزمایشگاه لوسی را به فارسی ترجمه کرده است.
دربارهی کتاب آزمایشگاه لوسی
لوسی دختر کوچولویی است که حسابی به اطرافش دقت میکند. درختها و میوهها را دوست دارد و حواسش به حیوانات جمع است. در حقیقت لوسی عاشق علم است. اینها هم موضوعات مورد علاقهی لوسی است: محیطزیست، درختکاری، جانوران، آزمایشگاه علوم و مدرسه.
کتاب آزمایشگاه لوسی با یک اتفاق عجیب و ناراحت کننده شروع میشود. لوسی آماده است به مدرسه برود. اما خبری از درخت بلوط بزرگی که لانهی سنجابها بود، نیست. لوسی میخواهد بداند که چه بلایی سر درخت آمده است و باید چهکار کند.
کتاب آزمایشگاه لوسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب آزمایشگاه لوسی برای تمام نوجوانهایی که به مباحث علمی علاقه دارند، کتابی جذاب و خواندنی است.
بخشی از کتاب آزمایشگاه لوسی
کورای خالی جلو در مدرسه منتظرم ایستاده. البته این کورا خیلی هم خالی یا خالخالی نیست؛ در واقع خیلی صورتی است. یعنی همیشه سرتاپا صورتی است؛ دامن صورتی، کولهپشتی صورتی، کفشهای صورتی و از این چیزهای صورتی که با آنها موهایش را میبندند. خلاصه، به این ریخت و قیافهاش عادت کردهام. اما من هیچ هم سرتاپا صورتی نیستم. رنگی که دوست دارم، قهوهای است. چون خیلی از چیزهای خوب قهوهایاند؛ مثل کارامل و شکلات. ا گر خوب فکر کنید میبینید که قهوهای رنگ خیلی خوشمزهای است.
تازه، قهوهای غیر از اینکه خوشمزه است، جالب هم هست. مثل کرمهای قهوهای که یکوری میلولند تا به جلو حرکت کنند. دیگر چه کسی میتواند اینجوری حرکت کند؟ من که نمیتوانم؛ سعی کردم، ولی نشد.
ِچشمههای گلی جوشان هم قهوهایاند. تابستان پارسال آنها را توی پارک ملی یلو استون دیدیم که از دل زمین میجوشیدندو قل میزدند.
فهرست
- آزمایشگاه
- لوبیاهای سبز و فکرهای بکر
- راضی کردن
- یک نمونهی خوب
- ِ خانم فلیپو حرف ندارد!
- حقیقت کیهانی
- به آزمایشگاه من خوش آمدید!
- خبرهای خوب، خبرهای بد
- مراسم درختکاری
- کارهای پایانی
فوق العاده جذاب 😘⛄🌷 نیم ساعته کل این کتاب رو خوندم 😁📚😇 اینقدر خوب بود 4 بار کامل پشت سر هم خوندمش ✔👌🌈 فکر میکردم یک چیز مسخره بچه گانه باشه ولی نبود 😚😃💫 موافقی بزن رو مفید بود
عالی بود
کتاب واقعا قشنگیه👍👍👍👌👌فقط جا داشت یکم داستان طولانی تری داشته باشه.
من خیلی این کتاب را دوست دارم . به شما توصیه میکنم. حتما این کتاب را بخوانید🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
قسمت های علمی کمی داره که جذابه و دانش رو افزایش می ده ولی بیشتر برای بچه هاست
😠😠😠😠😬😬😡😡
عالی بود مرسی 💕✨ داستانش طوری بود که وقتی مطالب مفید یاد می داد روالش خراب نشد من عاشقش شدم. فاطمه هشت ساله
عالیه
عالی بود
عالیییییییی بود 🤗مخصوصا برای بچه های(اول تا چهارم)