کتاب چگونه بر شکست عشقی غلبه نمائیم؟
معرفی کتاب چگونه بر شکست عشقی غلبه نمائیم؟
کتاب چگونه میتوانیم در کوتاهترین زمان بر شکست عشقی غلبه کنیم نوشته فاروق رادون با ترجمه اکبر منتظرنیا و رعنا محمدپور منتشر شده است. در این کتاب پیرامون راهکارهای غلبه بر شکست عاطفی و عشقی پرداخته شده است. تمام راهکارهای پیشنهاد شده در این کتاب، از آموزههای روانکاوی بهره گرفته شده است.
درباره کتاب چگونه میتوانیم در کوتاه ترین زمان بر شکست عشقی غلبه کنیم
در زندگی عاطفی اکثر افراد موقعیتهایی پیش میآید که در مسائل احساسی بسیار آسیب میبینند. در آسیب شکست در عشق فرد مشکلات بسیاری را تجربه میکند، مشکلاتی مانند اندوه فراوان و سوگواری برای زمان از دست رفته. کتاب چگونه می توانیم در کوتاهترین زمان بر شکست عشقی غلبه کنیم به شما کمک میکند از ایران دوران با کمترین آسیب و بیشترین مقاومت عبور کنید و بتوانید احساسات آسیبدیده خود را ترمیم کنند.
خواندن کتاب چگونه میتوانیم در کوتاه ترین زمان بر شکست عشقی غلبه کنیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به تمام افرادی که یک بار شکست عشقی خوردهاند و میدانند بهزودی باز هم این حس را تجربه میکنند پیشنهاد میکنیم
به نظرم کتاب مفیدی بود چون راهکارهایی که در آن ارائه شده جنبه کاربردی دارند و با کمی تمرین و ممارست میتوان در عبور از بحران عاطفی از آنها کمک گرفت
عالی بود و خیلی کمک کرد... اگر مبتلا شدید توصیه میکنم.
این کتاب میخواد به شما بگه یکی از دلایلی که انسان از جدایی از معشوقش داره اینه که فکر میکنه فقط همین یک شخص در این دنیای بزرگ براش آفریده شده یا فکر میکنه عشقشون خیلی خاص و یکتا بوده.
خیلی خوبه برا اولین بار چنین متنی رو مطالعه میکردم به همه توصیه میکنم بخونن نکات جالبی طرح کرده موضوعاتش خوب پرداخته شده
قشنگ بود،میتونست یکم تمرین بزاره که تاثیرش بیشتر بشه.ولی در کل خوب بود
خیلی کتاب فوق العاده ای بود به من خیییییلی کمک کرد درست مثل چندین جلسه ی مشاوره بود خداروشکر که همچین کتابایی وجود داره
عالی بود
واقعابه کسانی که درروزهای پس ازشکست عاطفی هستندحتماپیشنهادمیکنم من دراین زمینه چندکتاب خواندم که این کتاب بهترینشون بودچون سبکش جوری بودکه به سوالاتی که دراین روزهابرای افرادشکست خورده پیش میادیک به یک جواب داده....
لطفا براش کد تخفیف بذارینننن ممنون میشم
این کتاب لزوما در مورد شکست عشقی نیست در مورد عشق و روانکاوی عشق هست من شکست عشقی نخوردم که تاثیرش رو ببینم اما مطمئنم به شدت کمک افرادی که این حس رو تجربه کردن میخوره.