کتاب خودت را تغییر بده
خواندن نظراتمعرفی کتاب خودت را تغییر بده
کتاب خودت را تغییر بده نوشته گری جان بیشاپ است که با ترجمه اکبر منتظرینیا، مریم علیزاده و گلنوش نظامزاده منتشر شده است. این کتاب در مورد خود تحلیلی و خودسنجی سپس خود تغییری بنا شده است.
درباره کتاب خودت را تغییر بده
ویژگیها و صفات منفی در طی سالیان طولانی در وجود ما شکل گرفته و نهادینه شدهاند و به وجود آنها عادت کردهایم. این صفات تاثیرات منفی در سبک زندگی ما ایجاد میکنند. و ما را از یک زندگی شاد و آسوده محروم میکند. شناخت این صفات و غلبه بر آنها یقیناً کاری بسیار پیچیده و دشوار و به ظاهر غیر ممکن است. امّا امید به رهایی از این صفات تنها راه حرکت و تغییر در ما خواهد بود و ما با آن نجات پیدا می کنیم. نویسنده کتاب با اقتباس از شیوههای فلسفهی مدرن و گاه بهرهمندی از اصول روانکاوی سعی کرده، ما را با صفات و ویژگیهای منفی ناشناخته ولی مهم وجودمان آشنا کند و ابزارهای قوی برای مبارزه با آنها به ما معرفی کند.خواندن کتاب خودت را تغییر بده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند مرحله جدیدی را در زندگی خود آغاز کنند پیشنهاد میکنیم
بیست عادت اثرگذار
کیت استون
۱۲ گام تا تفکر قدرتمندمحمد سیدا
نگرش معیار کامیابی استرابرت هرولدشولر
باورهایی که شما را به اوج میرسانندمحمد شمس ناتری
قدرت و نیروی ارادهری. اف بامیستر
تسلط بر زمان یعنی تسلط کامل بر زندگیبرایان تریسی
حذف افکار و احساسات سمی با خاطرهنویسیعلی شمیسا
بدن ها حرف ها برای گفتن دارندمحمدحسین طالبی (مهرتاش)
تمرین هایی برای قضاوت نکردنگابرییل برنشتاین
خودت را به فنا ندهگری جان بیشاپ
کمتر گند بزنگریجان بیشاپ
خودت را نابود نکن!گریجان بیشاپ
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
منم کتاب رو خوندم اینطور که میگید نیست متن خیلی روان و موثره ترجمش رو مقایسه نکردم ولی این کتاب متنش خوبه مترجم بر کل موضوع تسلط داره تمام جملات و پاراگراف ها مفهوم رو میرسونن البته تو متن از کلمات جالبی استفاده
مریم خانم منم فکر کنم شما مغرضانه نظر دادید اگر به فیپای کتاب توجه میکردید این ترجمه همزمان با سایر ترجمه ها تدوین شده . ضمنا این گونه ترجمه ها در اغلب نقاط دنیا اتفاق می افته حتی در کتب علمی. شما
این کتاب رو وقتی اولین بار توسط انتشارات نیک فرجام تو ایران چاپ شد خریدم. تا حالا فک کنم بیش از ۱۰ بار توسط انتشارات مختلف چاپ شده که خب متاسفانه یک عادت بدی شده. نمونه کتاب رو خوندم کاملا
من کتابهای جان گری بیشاب رو واقعا دوست دارم. بخاطر همین هم کتاب قبلی و این کتاب رو خوندم و قبل خوندن این کتاب پی دی افش انگلیسی رو هم خودم مطالعه کرده بودم. واقعا ترجمه ی روان و سلیس
بسیار عالی، روان و دقیق ترجمه شده👍