کتاب زرد نخودی سبز کشمشی
معرفی کتاب زرد نخودی سبز کشمشی
زرد نخودی، سبز کشمشی یک نمایشنامه کودکانه به قلم نجمه قاسمزاده عقیانی از مجموعه نمایشنامهی کودک امروز است. این مجموعه نمایشنامه در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان به چاپ رسیده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب زرد نخودی، سبز کشمشی
این نمایشنامه که از یک قصه عامیانه قدمی الهام گرفته شده درباره یک پیرزن و پیرمرد سازنده عروسکهای پارچهای و کاموایی است که آرزو میکنند فرزندی داشته باشند. بعد از تمام شدن هزارویکمین عروسک دستساخته آنها، روزی پیرزن شاخه انگوری از درخت میچیند و دانه کشمشی که به خوشه انگور چسبیده تبدیل به دخترکی میشود که همیشه آرزویش را میکرد. پیرزن بعد از تعجب و خوشحالی زیاد از دخترک که اسمش سبز کشمشی است میخواهد غذای پدرش را برایش به محل کارش ببرد و باقی داستان ماجراهایی است که در راه برای سبز کشمشی پیش میآید و زرد نخودی هم شخصیتی است که از اواسط داستان به نمایشنامه اضافه میشود.
خواندن کتاب زرد نخودی، سبز کشمشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و نمایشنامه و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
کتاب جالب و جذب کننده ای شعر بانمکی داره وتصویرگیریش عالیه. این کتاب دریته نمایشنامه است ولی میتوتید به سبک داستان و شعر و با ترکیب خلاق خودتون برای بچه ها بخونید.
خیلی جذاب ،دوست داشتنی و رویایی بود من حتما عروسکیاشو می سازم وتو خونه خودم اجرا می کنم😍😍😍😍
حتما بخانید
عالی بود حتما بخوانید🌷😍😘♥️
بهترین کتاب دنیا بود خیلی کتاب خوبی بود ❤😍😘😘😍❤
من از خواندن این کتاب حس خوبی داشتم. وباتصاویر وکلا نگارش کتاب های دیگر فرق داشت.
عالیه دست سازندش دردنکنه
این کتاب برای من خیلی جالب بود. انگار داشتی یک نمایشنامه می خوندی.
خیلی خوب بود😍😍🙃حتما بخونین.ممنون از طاقچه که این همه 📚کتاب های قشنگ داره ولی اگه میشه برای ۱ هفته کتاب هاتون رو رایگان کنید لطفا🙏😅اگه میشه💗
سلام.. بسیار عالی و زیبا