معرفی و دانلود کتاب دو تا سیب شیرین pdf + خلاصه رایگان

مجموعه شعر خردسال

۳.۱(از ۲۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دو تا سیب شیرین

دوتا سیب شیرین سروده خاتون حسنی با تصویرگری علی اعلایی مجموعه شعری کودکانه است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است. «گردو»، «رنگ رنگی»، «سیب ترسید»، «جوجه»، «خوش لباس» و «هو... هووو» نام شعرهای این مجموعه هستند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به شعرخوانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان شعر بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

شعرهایی از کتاب دوتا سیب شیرین

«چه بادی! چه تنده! / درخت و تکون داد/ دو تا سیب شیرین/ از آن شاخه افتاد! / یکی رفت و گم شد/ که قصه‌اش درازه! / یکی هم که مونده / پر از جای گازه!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دو تا سیب شیرین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دو تا سیب شیرین

۱۳۹۹/۰۱/۰۴

با تمام احترام به شاعر محترم؛ شعرها جذابیتی برای من و پسرم نداشت

bitabemahtab
۱۴۰۱/۱۰/۰۷

چقدر مجموعه شعر دارکی بود برای خردسال! تو یه شعر دستش سوخته بود، تو یکی جوجه ش گم شده بود، تو یکی مادرش اخمو و غصه‌دار بود، تو یکیش درخت خونشون ناراحت بود. خیلی حجم مصیبت و کلمات غم‌انگیزش زیاد بود....بیشتر

Djavad Hosseini
۱۴۰۱/۰۸/۰۸

خوب نبود شعرها نه آغازی دارند و نه پایانی و نه هدفی چندتا واژه آهنگین پشت سر هم ردیف شدند

mehdik2017
۱۴۰۲/۰۶/۲۵