کتاب دو تا سیب شیرین خاتون حسنی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب دو تا سیب شیرین

دوتا سیب شیرین سروده خاتون حسنی با تصویرگری علی اعلایی مجموعه شعری کودکانه است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است. «گردو»، «رنگ رنگی»، «سیب ترسید»، «جوجه»، «خوش لباس» و «هو... هووو» نام شعرهای این مجموعه هستند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به شعرخوانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان شعر بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

شعرهایی از کتاب دوتا سیب شیرین

«چه بادی! چه تنده! / درخت و تکون داد/ دو تا سیب شیرین/ از آن شاخه افتاد! / یکی رفت و گم شد/ که قصه‌اش درازه! / یکی هم که مونده / پر از جای گازه!»

Mahdi Hoseinirad
۱۳۹۹/۰۱/۰۴

با تمام احترام به شاعر محترم؛ شعرها جذابیتی برای من و پسرم نداشت

Djavad Hosseini
۱۴۰۱/۰۸/۰۸

خوب نبود شعرها نه آغازی دارند و نه پایانی و نه هدفی چندتا واژه آهنگین پشت سر هم ردیف شدند

sinsad
۱۴۰۲/۰۹/۰۴

خوبن باحالن

mehdik2017
۱۴۰۲/۰۶/۲۵

اشعار کودکانه متوسط بود

bitabemahtab
۱۴۰۱/۱۰/۰۷

چقدر مجموعه شعر دارکی بود برای خردسال! تو یه شعر دستش سوخته بود، تو یکی جوجه ش گم شده بود، تو یکی مادرش اخمو و غصه‌دار بود، تو یکیش درخت خونشون ناراحت بود. خیلی حجم مصیبت و کلمات غم‌انگیزش زیاد بود.

- بیشتر
Ali Shafiee