کتاب دو تا سیب شیرین
معرفی کتاب دو تا سیب شیرین
دوتا سیب شیرین سروده خاتون حسنی با تصویرگری علی اعلایی مجموعه شعری کودکانه است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است. «گردو»، «رنگ رنگی»، «سیب ترسید»، «جوجه»، «خوش لباس» و «هو... هووو» نام شعرهای این مجموعه هستند.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خواندن کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کودکان و نوجوانان علاقهمند به شعرخوانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان شعر بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
شعرهایی از کتاب دوتا سیب شیرین
«چه بادی! چه تنده! / درخت و تکون داد/ دو تا سیب شیرین/ از آن شاخه افتاد! / یکی رفت و گم شد/ که قصهاش درازه! / یکی هم که مونده / پر از جای گازه!»
با تمام احترام به شاعر محترم؛ شعرها جذابیتی برای من و پسرم نداشت
خوب نبود شعرها نه آغازی دارند و نه پایانی و نه هدفی چندتا واژه آهنگین پشت سر هم ردیف شدند
خوبن باحالن
اشعار کودکانه متوسط بود
اصلا شعرها و تصویرسازی ها جالب نبود
شعراش متوسط بود ، خیلی قشنگ نبود ب نظر من
من شخصا این کتاب رو دوست داشتم و برای بچههای کوچک پیشنهاد می کنم😊
کتاب شعرهای کوتاه ولی خیلی جذاب نبود
واقعا شعر نیست و جذابیت نداره
چقدر مجموعه شعر دارکی بود برای خردسال! تو یه شعر دستش سوخته بود، تو یکی جوجه ش گم شده بود، تو یکی مادرش اخمو و غصهدار بود، تو یکیش درخت خونشون ناراحت بود. خیلی حجم مصیبت و کلمات غمانگیزش زیاد بود.