کتاب ۲۰ عنصر بازاریابی
معرفی کتاب ۲۰ عنصر بازاریابی
دیوید پیرسون در کتاب ۲۰ عنصر بازاریابی، راهنمایی کاملی از استراتژی بازاریابی به مخاطبان ارائه داده است. دکتر احمد روستا و پرویز علیلو، این کتاب را به فارسی بازگرداندهاند.
درباره کتاب ۲۰ عنصر بازاریابی
مک کارتی نخستین فردی بود که بازاریابی را فرموله کرد و چهار اصل تاثیرگذار بر آن، یعنی محصول، قیمت، مکان و تبلیغات را مورد بررسی قرار داد. دیوید پیرسون ۱۶ اصل بنیادی دیگر را به اصول مک کارتی اضافه کرد. این اصول به شناخت گستره وسیعی از جنبههای مهم و قابل توجه اصول بازاریابی منجر شده است. نکات یاد شده در کتابی با عنوان ۲۰ عنصر بازاریابی، منتشر شدهاند. در کتاب پیشرو اطلاعات کاملی از محصول، قیمت، مکان، ارتقا (تبلیغات) بستهبندی، شراکت، قدرت، ادراک، رفتارها، مثبت بودن، حرفهگرایی، اشتیاق و شخصیت در اختیار مخاطبان قرار میگیرد. باید خاطرنشان ساخت کتاب ۲۰ عنصر بازاریابی در ۲ بخش شامل هسته تامل و اقدامات و در ۲۰ فصل تالیف شده است.
جملاتی از کتاب ۲۰ عنصر بازاریابی
روزی لورد سوگار به من گفت فقط سه عنصر در بازاریابی وجود دارد: محصول، محصول، محصول. البته او شعار مشاوران املاک را تکرار میکرد: مکان، مکان، مکان. یا سه اولویت تونی بلر در دولت: آموزش، آموزش، آموزش. لورد سوگار حتما بیش از سهمش از محصول موفقیت به دست آورده است. او از هیچ، یک شرکت میلیارد پوندی ساخت و یکی از تاجران بریتانیا شد، او بیشتر بهخاطر حضور تلویزیونیاش در برنامه بریتانیاییی شاگرد دونالد ترامپس، شناخته شده است تا به خاطر تاثیری که در متداول ساختن استفاده از کامپیوتر شخصی در انگلیس داشت و یا نقشی که در تاسیس صنعت تلویزیون ماهوارهای ایفا کرد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب ۲۰ عنصر بازاریابی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.