کتاب پنج سوال بسیار مهم
معرفی کتاب پنج سوال بسیار مهم
پیتراف. دراکر (پدر علم مدیریت) سوالاتی عمیق و فلسفی را از مدیران و صاحبان کسبوکار مطرح میکند که در کتابی با عنوان پنج سؤال بسیار مهم، منتشر شده است. دکتر حسین وظیفه دوست، امین موجودی و پریا قاسمی این کتاب را ترجمه کردهاند.
درباره کتاب پنج سؤال بسیار مهم
پیتر دراکر در کتاب پنج سؤال بسیار مهم، سوالاتی استراتژیک را از مدیران درباره کسبوکارشان میپرسد. این سوالات عبارتند از: رسالت ما چیست؟ مشتریان ما چه کسانی هستند؟ مشتریان چه چیزی را ارج مینهند؟ نتایج ما چیست؟ برنامه ما چیست؟
سوالات مطرح شده مدیران را وا میدارد تا نگاهی عمیقتر به کسبوکار خود بیاندازند. درواقع این کتاب با هدف ارزیابی استراتژی سازمانها طراحی شده است و مدیران را درگیر فلسفه وجودی کار خود میکند.
خواندن کتاب پنج سؤال بسیار مهم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب پنج سؤال بسیار مهم، اثر پیتراف. دراکر راهنمای جامعی برای مدیران و صاحبان کسبوکارهاست.
جملاتی از کتاب پنج سؤال بسیار مهم
40 سال پیش، مدیریت کلمه بسیار بدی در سازمانهای غیرانتفایی بود. مدیریت به معنای تجارت بود و این همان چیزی است که در یک موسسه غیرانتفایی هیچ معنیایی ندارد. امروزه سازمانهای غیرانتفایی دریافتهاند که آنها حتی بیشتر به مدیریت نیاز دارند، چراکه این گونه سازمانها هیچگونه حدی برای سودآوری ندارند. اکنون آنها باید بیاموزند که چگونه از مدیریت استفاده کنند تا بر رسالت خود متمرکز شوند. با این حال ابزارهای کمی برای بررسی ویژگیهای متمایز و نیازهای اصل سازمانهای غیرانتفایی در امیکا وجود دارد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب پنج سؤال بسیار مهم، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
این کتاب با ترجمه مهدی قرچه داغی توسط نسل نواندیش در طاقچه موجوده با اینکه رو جلد اون کتاب هم نویسنده پیتر دراکر چاپ شده توی مدخل طاقچه دروکر ثبت شده بنابراین وقتی شما دراکر رو جستجو کنید اون رو نمی
باعث تعجب است که کتابهای پیتر دراکر اینقدر در نرم افزار های کتابخوانی کم است و بهش بی توجهی شده