کتاب یک قطعهی قدیمی زنگزده دردناک
معرفی کتاب یک قطعهی قدیمی زنگزده دردناک
یک قطعهی قدیمی زنگ زده دردناک مجموعه داستانهایی از آرزو فضلاله، نویسنده معاصر ایرانی است. در، این طرف هال که من نشستهام، شیرینی، آنها، لکه گوجه فرنگی، مردی در سایه، دسته گل گلایل سفید و کابوسهای بیداری نام چندتا از داستانهای این مجموعهاند.
خواندن کتاب یک قطعهی قدیمی زنگزده دردناک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به داستان کوتاه فارسی با حال و هوای مدرن و موضوعات انسانی را به خواندن داستان های ارزو فضل الله دعوت میکنیم.
جملاتی از کتاب یک قطعه قدیمی زنگزده دردناک
شب جمعه است و طبق معمول، من تنهای تنها اینجا روبهروی تلویزیون افتادهام و با یک بالش پشت کمر و یک بالش زیر باسن سعی دارم وضعیت راحتی برای خودم درست کنم. وضعیت دختری که به جای اینکه شب جمعه با دوستانش برود تفریح، شلوار راحتی گلگلیاش را پوشیده و یکه و یالقوز جلوی تلویزیون افتاده و با یک لیوان چای سبز در دست، سریال فرندز را برای بار هزار و یکم تماشا میکند. نمیدانم چند قسمت دیدهام فقط میدانم که از وقتی از سرکار رسیدهام خانه، همینطوری یک نفس دارم تماشا میکنم تا همین الان که به صحنهٔ خواستگاری چندلر از مونیکا میرسد و طبق معمول من میزنم زیر گریه. احساس میکنم قلبم کشش این همه احساسات را یکجا ندارد، پس کنترل تلویزیون را برمیدارم و فیلم را متوقف میکنم تا نفسم کمی جا بیاید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یک قطعهی قدیمی زنگزده دردناک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | یک قطعهی قدیمی زنگزده دردناک |
| موضوع: | داستان کوتاه، داستان ایرانی |