کتاب اقلیم آسمانی
معرفی کتاب اقلیم آسمانی
رضا رستمی در کتاب اقلیم آسمانی خاطرات و زندگینامه ۱۰ نفر از شهدای زن سپاه پاسداران شهرستان مریوان را به تصویر کشیده است.
خلاصه کتاب اقلیم آسمانی
رضا رستمی اعتقاد دارد روایت ابعاد وسیع حماسه ماندگار هشت سال دفاع مقدس مردم ایران ضروری است و فرهنگ غنی اسلامی و انقلابی مردم ایران را استمرار میبخشد. رستمی در کتاب اقلیم آسمانی قصه زنان شیردل کردستان را روایت میکند که در مقابل فریبخوردگان ایستادگی کردند و با ایثار خود، چراغ راه آینده ما شدند. نام این شیرزنان هیچگاه از خاطرهها فراموش نخواهد شد. زنان شهید کردستان جزو مظلومترین شهدای کشور هستند چراکه به دلیل دفاع از ارزشهای انقلاب به بدترین شکل ممکن شکنجه شدند و جلوی چشم کودکانشان به شهادت رسیدند.
خواندن کتاب اقلیم آسمانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب اقلیم آسمانی را به علاقمندان ادبیات پایداری به ویژه داستانهای هشت سال دفاع مقدس، پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب اقلیم آسمانی
عایشه، مادر شهیده آمنه اداک، در روستای ژیوار، از توابع شهرستان سروآباد در خانوادهای متدین و در دامان مادرش رعنا دیده به جهان گشود و در گلستانی از سادگی، صفا و محبت پرورش یافت. فقز مالی و عدم وجود امکانات آموزشی، عایشه را از تحصیل، مدرسه و داشتن نعمت سواد محروم کرد. او راهکار و تلاش را در پیش گرفت و علاوه بر انجام امورات منزل و کمک به ما در، یار و یاور پدر نیز بود، پیوسته او را در انجام کارها مساعدت مینمود.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب اقلیم آسمانی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.