کتاب مثل گربه فکر کن مثل گربه رفتار کن
معرفی کتاب مثل گربه فکر کن مثل گربه رفتار کن
کتاب مثل گربه فکر کن مثل گربه رفتار کن نوشته استفان گارنیه با ترجمه گلنار گلناریان منتشر شده است و به این میپردازد که چونه میتوان از شر دغدغهها و نگرانیهای روزمره خلاص شد و نگران چیزی نبود.
درباره کتاب مثل گربه فکر کن مثل گربه رفتار کن
قطعا گربه بسیار بهتر از ما زندگی میکند! چرا ما هم مانند او زندگی نکنیم؟همان کاری که من با تحلیل عملکرد او، تمایلاتش و نحوه زندگی اش سعی در انجام آن کردم. همه چیز همینجا، جلویِ چشمم بود، بدون این که در طول تمامی این سال ها من متوجه آن باشم. در زندگی شخصی و زندگی حرفه ای مان می توانیم همه چیز را از گربه یاد بگیریم!
این جملات چیزهایی بود نویسنده کتاب استفان گارنیه به آنها کار کرد، او زمانی که در دفترش نشسته بود و از همه چیز خسته شده بود نوشت. گارنیه با خودش فکر کرد این همه دغدغه باید یک روزی و یک جایی تمام شود و چقدر خوب که گربهها به هیچچیز فکر نمی کنند.
خواندن کتاب مثل گربه فکر کن مثل گربه رفتار کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای تمام کسانی که از زندگی روزمره و شلوغیها خسته شدهاند کتابی ضروری و مناسب است.
اونایی که گربه دارن یا حیوان مورد علاقشون گربس حتماً مطالعه کنن در کل کتاب دوست داشتنی بود :))
در عین ساده و بانمک بودن بسیار تاثیرگذار و آموزنده اس.
کتاب دوسداشتنی و بامزه و آموزنده ایه
بنظرم این کتاب برای دوستانی که گربه دارند میتونه جالب باشه. چون برای نگهداری یک گربه واااقعا باید سبک زندگی رو تغییر بدی😅 ولی در کل کتاب یک زنگ تفریح کوچولو برای دوست داران کتاب های خودشناسی و روش شناسی.
برای ما گربه دارها کاملا ملموسه😁😁😁
به نظر من بهترین کتاب روانشناسی با گفتار ساده است
من معمولا وسط خوندن کتابای فلسفی یا سنگین چند تا کتاب سبک و گوگولی هم برای خوندن انتخاب می کنم که اونا رو بشوره ببره. این کتاب هم جزء همونا بود. خیلی خیلی ساده و روونه و اگه گربه دوست
اگر روزی برسه که یک نفر رو دقیقا به اندازه ی خودم دوست داشته باشم قطعا خوندن این کتاب رو بهش توصیه میکنم!
این همون کتاب در فضیلت گربه بودنه؟
به نظر من ارزش خوندن داره کتاب قشنگ و جذابیه