دانلود و خرید کتاب شاعر لئو لیونی ترجمه غلامرضا امامی
تصویر جلد کتاب شاعر

کتاب شاعر

معرفی کتاب شاعر

انتشارات به‌نگار مجموعه داستانی از لئو لیونی نویسنده و تصویرگر هلندی با عنوان شاعر منتشر کرده است. غلامرضا امامی این اثر را به فارسی بازگردانده است.

خلاصه شاعر

لئو لیونی در کتاب شاعر به طرز نامحسوسی درس‌های اخلاقی به کودکان می‌دهد. این کتاب شامل 4 اثر است که عناوین آن‌ها عبارتند از: با بزرگ‌ترها، شاعر، ماهی فقط ماهی است و موشی کوکی.

درباره لئو لیونی

لئو لیونی، در سال ۱۹۱۰، در آمستردام هلند متولد شد. او راه هنر را از کودکی و با بازدید از آثار هنرمندان در موزه‌های محلی آغاز کرد و با گذراندان دوره‌های آموزش طراحی، این مسیر را ادامه داد. لیونی در سال ۱۹۳۵، مدرک دکترا خود را در رشته اقتصاد، از دانشگاه جنوای ایتالیا اخذ کرد. او با دختر یکی از رهبران آزاده ایتالیا ازدواج کرد و صاحب 2 پسر شد؛ سپس در سال 1939 به آمریکا کوچ کرد و به‌عنوان مدیر هنری، نقاش، روزنامه‌نگار و پژوهشگر فعالیت کرد.

نخستین کتاب مصور او برای کودکان در سفر با قطار به شهر بولونیام شکل گرفت. لئو برای دیدن نوه خود به این سفر قدم گذاشت و این داستان را در قطار نوشت و تصویرگری کرد. نخستین کتاب او برای کودکان با عنوان آبی کوچولو و زرد کوچولو منتشر شد. انتشار این کتاب مسیری تازه به روی او گشود؛ بدین ترتیب لئو وارد عرصه داستان نویسی و تصویرگری برای کودکان شد.

لیونی جایزه‌های متعددی را از آن خود کرد. از جمله مهم‌ترین آن‌ها باید به جایزه بهترین تصویرگر نیویورک تایمز برای نخستین کارش؛ «آبی کوچولو و زرد کوچولو»، اشاره کرد. این جایزه در سال های ۱۹۶۷ برای «سوئیمی» و ۱۹۶۸ برای «فردریک» هم نصیب او شد. شورای جایزه کتاب یادبود کالدکت چندین بار به خاطر «کرم اندازه گیر»، «سوئیمی»، «فردریک»، «الکساندر و موش کوکی» او را ستایش کرده است. لیونی اعتقاد داشت: مخاطب این کتاب‌ها بخشی از خود ما هستیم، خود من و دوستانم و آن‌هایی که هرگز تغییر نکرده‌اند. لئو در یازدهم اکتبر ۱۹۹۹ درگذشت.