کتاب گوسفند بخار
معرفی کتاب گوسفند بخار
هادی قدرتنما مجموعه داستانهایی اجتماعی را به زبان طنز به رشته تحریر درآورده که در کتابی با عنوان گوسفند بخار منتشر شده است.
خلاصه کتاب گوسفند بخار
گوسفند بخار مجموعه داستانی طنز اجتماعی است که به قلم هادی قدرتنما به رشته تحریر درآمدهاند. داستان نخست این مجموعه چهار گوسفند بخار نام دارد. این داستان از زبان فرزند چهارم خانوادهای روایت میشود که پدر فرزندان خود را گوسفند خطاب میکند. در واقع پدر خانواده عادت دارد اغلب مردم را به حیوانات تشبیه کند. بنابراین گوسفند خطاب کردن فرزندان نوعی لطف به آنان محسوب میشود چرا که در نگاه پدر، آنها همچون برههایی بیآزار هستند.با داستانهای هادی قدرتنما همراه شوید تا از طنز نگاه او لذت ببرید.
خواندن کتاب گوسفند بخار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب گوسفند بخار برای علاقمندان به داستان کوتاه و طنز، گزینه بسیار عالی بهنظر میرسد.
جملاتی از کتاب گوسفند بخار
ماجرای چهار گوسفندِ بخار هم برمیگردد به یک موتور سیکلت سوزوکی صد و پنجاه سی سی که همیشه ما چهارتا بره قد و نیم قد را روی آن سوار میکرد و این طرف و آن طرف میبرد. آن موقعها برادر ارشدمان تازه رفته بود هفتم هشتم که توی مدرسه به تازگی با مفهوم توان و واحد آن، یعنی اسب بخار، آشنا شده بود و وقتی که او از پدرم پرسیده بود که موتورسیکلتمان چند اسب بخار قدرت دارد؟ پدرم به شوخی و جدی برگشته بود و گفته بود که اسب بخار از اشتباهات محرز علم فیزیک است و یک واحد تقریبیست و موتور سیکلت مذکور با توجه به اینکه میتواند هر ما چهار تا گوسفند را سوار کند و این ور و آن ور ببرد، چهار گوسفند بخار قدرت دارد! و ادامه داده بود که هیچ وقت بعد از این برای مقدار توان حق ندارید از واحد اسب بخار استفاده کنید، چون اسب بخار یک واحد تقریبیست و به احترام جیمز وات هم که شده فقط و فقط از واحد وات برای توان استفاده کنید و در نهایت اشاره کرده بود که مخترعین و دانشمندان حق بزرگی به گردن جامعه مدرن دارند.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب گوسفند بخار، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
داستان یکم، ساده و صمیمی بود و اگر چه ظاهری طنز داشت، اما میتوانست واقعی باشد، و راوی نگاه پدر داستان. آفرین بر نویسنده
عالی 👏
قلم شیرینی داشت اما باعث خندهام نشد. درکل بد نبود