کتاب خاله پیرزن
معرفی کتاب خاله پیرزن
کتاب خاله پیرزن نوشته راشین خیریه توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است داستان یک پیرزن است که یک پشه را میخورد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب خاله پیرزن
پیرزن در حالی که در خانه راه میرود ناگهان یک پشه را میخورد بعد از آن یک عنکبوت را بعد گربه و سگ و گاو را حالا تصمیم گرفته یک اسب را بخورد اما نمیتواند.
خواندن کتاب خاله پیرزن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
کلا بدآموزی بود کلا متن داستان جوری بود که خشونت توش زیاد دیده میشد و اصلا توصیه نمیکنم من خودم از برخورد پیرزن ترسیدم چه برسد به بچه ها
داستان چرا سر و ته نداشت؟ الان به بچم بگم نتیجه داستان چی بود؟
متاسفانه کپی کردن از کتابهای خارجی، مثل خیلی چیزهای دیگه برای ناشران و نویسندگان به یه امر عادی تبدیل شده. نسخه اصلی کتاب به اسم there was an old lady who swallowed a bug یه عنوان از سری مجموعه there was an old
بی مزه بود
کتاب بی مزه ای بود . اصلا معلوم نیست کی تموم میشه ولی تصاویر جذابی داشت.
اصلا کتاب خوبی نبود.بدآموزی داره
برای بچه زیر ۵ سال خوبه...به خاطر تصویراش وحتی داستان کودکانه اش...وگرنه برا سنهای بالاتر قابل قبول نیست از لحاظ بار محتوا...
صفحات کتاب جا به جا اسکن شده بود. اما تصویرها و داستان خوب بود.
بسیار بی محتوا و غیر مفید
اولا نوشته گروه ج اصلا برای بچه ۲ساله هم بخونیم از مسخره بودن موضوع حالش بد میشه و میگه چقدر چرت و پرت واقعا عجیبه که کانون چطور این کتاب را منتشر کرده توالی و ترتیب را میشه با داستانهای خیلی جالبتر