کتاب در جستوجوی آبیها
معرفی کتاب در جستوجوی آبیها
در جستوجوی آبیها رمانی برای نوجوانان و نوشته لوئیس لوری، نویسنده آمریکایی ادبیات کودک و نوجوان است. این اثر دومین قسمت از یک چهارگانه است که با عنوانهای بخشنده، پیامرسان و پسر کامل میشود.
خلاصه کتاب در جستوجوی آبیها
کایرا دختری یتسم با پاهای کج است. او در روستایی زندگی میکند که در ان افراد معیوب حق زندگی ندارند. مادر کایرا به تازگی مرده و او نگران اینده خود است. چرا که هیچ پشتیبان و یاور دیگری ندارد. شورای سرپرستی دهکده گفته که از کایرا حمایت میکند چون استعداد بینظیری در بافت پارچه با نخهای رنگی دارد. او هنرمندی است که میتواند طرحهای زیبا بیافریند. کایرا با تکیه و تمرکز بر هنری که دارد زندگی خود و اهالی روستایش را متحول میکند.
داستان لویئس لوری زبانی ساده و درونمایهای احساسی و لطیف دارد و با دیالوگهایش مخاطب را با قهرمان داستان آشنا می کند. این داستان بسیار تفکر برانگیز است و مخاطب را به فکر وامی دارد که آیا بهتر است منظر یک آینده بی دستاورد باشد یا از تمام توانش برای خوشبختی استفاده کند.
خواندن کتاب در جستوجوی آبیها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
دوستان نوجوان طاقچه که به ادبیات داستانی علاقه دارند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.
درباره لوئیس لوری
خانم لوئیس لوری، نویسندهٔ امریکایی و خالق آثار متعددی برای کودکان و نوجوانان است. او آثار درخشانی در زمینهٔ ادبیات کودک و نوجوان خلق کرده و دوبار برندهٔ مدال نیوبری شده است. مدال نیوبری یکی از بزرگترین جوایز ادبی در امریکا است. کتاب بخشنده در سال ۱۹۹۴ موفق به دریافت جایزهٔ نیوبری شده است.
داستانهای خانم لوری هم مفرح و سرگرمکننده هستند و هم جدی و تأملبرانگیز و دارای جنبههای انتقادی نسبت به دنیایی که در آن زندگی میکنیم و دنیایی که در حال ساختن آن برای نسلهای آینده هستیم.
خانم لوری که متولد سال ۱۹۳۷ است، هماکنون چهار نوه دارد و از بودن با آنها، باغبانی، بافندگی و کتاب خواندن لذت میبرد.
از این نویسنده تاکنون چهار مجموعه، شامل نوزده قسمت و سیزده کتاب منتشر شده است که همگی مورد توجه مخاطبان کودک و نوجوان قرار گرفته است.
جملاتی از کتاب در جستوجوی آبیها
هیچکس آرزوی داشتن فرزندی چون کایرا را نداشت. هیچکس به غیر از مادرش. کاترینا اغلب داستان تولد کایرا را برایش تعریف میکرد ــ تولد دختری بدون پدر با پایی کج ــ و اینکه چگونه برای زنده نگه داشتن او جنگیده بود. غروب، در کلبهشان، کاترینا زمزمهکنان، با آتشی که برای غذا روشن بود، داستان زندگیاش را گفت، «آنها برای بردن تو آمدند، یک روزت بود، هنوز حتی اسم یکبخشی مخصوص کودکان برایت انتخاب نشده بود ـ»
یکی از از بیخود ترین ادامه هایی بود که تو زندگیم خوندم به قدری هیچ احساس نیازی به این ادامه نمیشه که خود نویسنده هم فهمیده، واسه همین به جای این که ادامه داستان شخصیت اصلی رو بنویسه داستان رو به
فضای کتاب مثل کتاب بخشنده، همونقدر که لطیف و زیباست، قدرتمندانه و شجاعانه هم هست. متن بسیار جذابی داره، طوری که من در دو نشست تمومش کردم. جزئیاتی که در مورد رنگها و حس کایرا موقع خلق کردن وصف شده
بنظرم اندازه ی بخشنده لطیف و زیبا و جذاب نبود اما نمیشه گفت بد بستگی به خودتون داره اول حتما نمونه رو بخونین
متاسفانه برخلاف کتاب اول که سعی داشت مفاهیم زیبا و پر معنایی رو به مخاطب ارائه بده این جلد حرف جدیدی برای گفتن نداشت و عملا با یک داستان ساده و بدون مفهوم کلی مواجه بودیم؛ ولی قلم نویسنده زیباست
حتی شاید بیشتر از بخشنده که جلد اول این مجموعهست دوست داشتم این رمان رو. لطیف و روان. پر از احساسات متضاد. انسانیتی که بیدار میکنه در آدمیزاد. قلم لوییس لوری رو دوست دارم، در «در جستوجوی آبیها» بیشتر. و
این کتاب بخش دوم از یک چهارپاره هست. داستانش درباره دختری هست که پدر و به تازگی مادرش رو از دست داده و افراد دهکده می خوان از دهکده اخراج بشه، چون این دختر دیگه به دردشون نمی خوره. جامعه ای
کناب در ابتدا بیشتر ترسیم فضا است... داستانپردازی بسیار ضعیف است و خواننده تنها از غرق شدن در توصیفات لذت میبرد. از اواسط داستان چالشها آغاز میشود. در مجموع کتاب خوبی است و خواندنی.
من جلد اول رو بیشتر دوست داشتم. البته که به نظرم داستانش بیشتر برای کودک ها نوشته شده تا نوجوان ها و قلم خیلی ساده و تقریبا ضعیفی داره.
کتاب پنجم