کتاب مجله کسب و کار هاروارد ـ می جون ۲۰۱۸
معرفی کتاب مجله کسب و کار هاروارد ـ می جون ۲۰۱۸
در این شماره میخوانیم:
مدیران نمیتوانند بهتنهایی نقش مدرسان برتر را ایفا کنند؛ بهترین مدیران نقش رابط را دارند
چگونه انجامش دادم؛ مدیرعامل استیچ فیکس دربارهی فروش سبک شخصی به بازار عمده میگوید
روشنگری؛ آیا کارآفرینها به استراتژی نیاز دارند
استراتژی برای استارتاپها؛ ابتدا به دو سوال پاسخ دهید؛ سپس چهار مسیر را کشف کنید
صحبت از چارچوب نیست؛ آنچه بسیاری از دانشکدههای کسبوکار تدریس میکنند، خیلی به موفقیت در کارآفرینی ربط ندارد.
«چیزی بسازید و شروع به فروش آن کنید»؛ گفتگویی با نیراج شاه، بیژن ثابت و جنیفر لام
قدرت غافلگیرکنندهی پرسشها؛ بسیار فراتر از تبادل اطلاعات میرود
ساختاری که خفهکننده نیست؛ چگونه رهنمودهای ضروری را به افرادتان بدهید ـ بدون اینکه ساکتشان کنید
بازاریابی در عصر الکسا؛ دستیاران هوش مصنوعی نحوهی ارتباط میان کمپانیها و مشتریان را متحول خواهند کرد
چابکی در مقیاس؛ چگونه یک سازمان واقعا انعطافپذیر بسازیم
چگونه مدیرعاملهای موفق به مدیریت صحنههای میانی میپردازند؛ یک شروع قوی شما را خیلی پیش میاندازد
مدیریت استعداد و زوجهای شاغل؛ دورههای عملیاتی سفتوسخت، رویکرد اشتباهی برای توسعه هستند
تصور اشتباهی که اکثر افراد دربارهی خانمها و آقایان دارند؛ تحقیق نشان میدهد که جنسیتها آنقدر هم متفاوت نیستند
اخراجهایی که کمپانیتان را متلاشی نمیکنند؛ رویکردهای بهتر برای نقلو انتقال نیروی کار
مدیریت ریسک سیاسی در قرن 21؛ تهدیدهای امروز پیچیدهتر هستند، اما لزومی ندارد رویکردهای اصلاحشان اینگونه باشند
چگونه کمک موردنیازتان را دریافت کنید؛ افراد به طرز غافلگیرکنندهای دوست دارند از شما پشتیبانی کنند، اگر به شیوهی صحیح درخواست کنید.
مطالعه موردی؛ اعتماد به الگوریتم یا غریزهی شخصی؟ یک معاون دربارهی ارتقای درجهی کاندیداها تصمیمگیری میکند
معمای قدرت شرکت؛ عشق ـ نفرت ما با کسبو کارهای بزرگ