دوماهنامه مدام ـ شماره ۷ ـ وطن + دانلود نمونه رایگان

مخدرات وطن: محمدرضا زروندی

نخل برابر نخل: فاطمه شاه‌ابراهیمی

جیران مهدانیان
۱۴۰۴/۰۷/۲۹

من خیلی منتظر این شماره مدام بودم. هم خودش را به صورت چاپی خریدم و هم این‌جا خریدمش که همه جا همراهم باشه و بتونم در هر شرایطی بخونمش. خداقوت به تیم مدام.😍

۱۴۰۴/۰۷/۲۹

مجله خوش‌فرم و خوش‌محتوای مدام! خوشحالم که دسترسی الکترونیکیش رو زود فراهم کردید.

Yusof Sh
۱۴۰۴/۰۷/۳۰

در دوره دوگانه‌ی‌ وطن فروشی و فدای وطن شدن مواجهه خیال و واقعیت با وطن خواندنی‌تره

afsoon16
۱۴۰۴/۰۷/۲۹

مجله‌ی مدام رو از روز اول با افتخار تهیه کردم. به تمام دوستانی که اهل قلم هستند توصیه میکنم این مجله رو بخونن و از داستان‌ها و روایت‌های مدام لذت ببرند

۱۴۰۴/۰۷/۳۰

موضوع وطن یه انتخاب دقیق بود در زمانی که این شماره چاپ شد. حال و هوای متفاوت نویسنده ها و داستان‌ها خیلی این جلد رو جذاب کرده. دمتون گرم

مهجور
۱۴۰۴/۰۷/۳۰

مدام وطن از سری شماره‌های بی‌نظیر مدام هست. از طرح جلد بگیر تا مضمون و محتوا. با بعضی روایت‌ها و داستان‌هاش حس غرور و وطن‌دوستیم غلیان پیدا کرد و با بعضی‌هاش اشک تو چشمم جمع شد. مدام وطن از یادداشت

- بیشتر
زهرا کاشانی‌پور
۱۴۰۴/۰۸/۰۱

روایت آقای خانلری و کعبی عالی بود

۱۴۰۴/۰۸/۰۵

ممنون از مدام که موضوعاتش رو متناسب با اتفاقات روز انتحاب می‌کنه. به‌روز بودن برای یک مجله ادبی امتیاز مهمیه که مدام اون رو داره❤️

ابراهیمی
۱۴۰۴/۰۸/۰۴

نسخه چاپی رو تهیه کردم و از خوندنش لذت بردم .ممنونم از طاقچه بابت اضافه کردن این مجله خوب به بی‌نهایت.

banoo
۱۴۰۴/۰۸/۰۳

حیف بود که این روزا، بین نشریات ادبی کشور حرفی از وطن نباشه.