معرفی و دانلود کتاب کاپیتان زیر شلواری و حمله‌ی زن‌های شرور افسانه‌ای به سالن غذاخوری pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کاپیتان زیر شلواری و حمله‌ی زن‌های شرور افسانه‌ای به سالن غذاخوریsubscriptionAvailable

کتاب کاپیتان زیر شلواری و حمله‌ی زن‌های شرور افسانه‌ای به سالن غذاخوری

داستان سوم

۴.۵ امتیاز(از ۲۴ رأی)
دیو پیلکی، انسیه بهبهانی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کاپیتان زیر شلواری و حمله‌ی زن‌های شرور افسانه‌ای به سالن غذاخوری

مجموعه ماجراهای کاپیتان زیرشلواری نوشته دیو پیلکی اولین بار در ۱۹۹۷ منتشر شد. این مجموعه داستان‌هایی سرگرم کننده و مهیج با تصویرهای جذاب و رنگی برای کودکان و همه علاقه‌مندان به داستان‌های مصور دارد.

درباره مجموعه کتاب‌های ماجراهای کاپیتان زیرشلواری

جورج بیرد و هارولد هاچینز دو دوست بازیگوش در مدرسه هستند که در کلاس همه‌جور شیطنتی می‌کنند اما بزرگترین لذت زندگی شان این است که بنشینند و کتاب داستان مصور بنویسند. این علاقه باعث می‌شود آنها بزرگترین ابرقهرمان تاریخ مدرسه ابتدایی خودشان را خلق کنند، کاپیتان زیرشلواری.

این شخصیت یک هویت خیلی سری دارد و خودش هم نمی‌داند کیست اما ماجراهای هیجان‌انگیزی را می‌سازد که خنده‌دار و جذاب هستند.

خواندن کتاب‌های کاپیتان زیرشلواری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

تمامی کودکان و نوجوانان و علاقه‌مندان به داستان‌های طنز و بامزه از خواندن داستان‌های کاپیتان زیرشلواری لذت خواهند برد.

درباره دیو پیلکی

دیو پیلکی در چهارم مارس ۱۹۶۶ در آمریکا متولد شد. او خالق کتاب‌های کودک و دانش‌آموخته دانشگاه دولتی کنت است.

دیو پیلکی بیشتر به عنوان نویسنده و تصویرگر مجموعه کتاب های کاپیتان زیرشلواری در ادبیات کودک و نوجوان مشهور شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کاپیتان زیر شلواری و حمله‌ی زن‌های شرور افسانه‌ای به سالن غذاخوری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکاپیتان زیر شلواری و حمله‌ی زن‌های شرور افسانه‌ای به سالن غذاخوری
عنوان دیگرداستان سوم
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهدیو پیلکی
مترجمانسیه بهبهانی
انتشاراتانتشارات به‌نگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۱/۰۷/۰۷
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه کاپیتان زیرشلواری، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

ساره

عالی

mahnor •
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۱۱/۰۶

بستگی به سبکی دارد که مطالعه می فرمائید، چون مقداری سبک کودکانه دارد؛غیر از آن کتاب مناسبی برای کودکان ۶ تا ۱۰ سال است. مچکرم از لطف شما

۱۳۹۹/۰۱/۰۲

۱۴۰۴/۱۲/۱۳

عالی

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۶/۲۱

کتاب هجوم خانم های بوفه دار (کاپیتان زیرشلواری 3)، اثری نوشته ی دیو پیلکی است که نخستین بار در سال 1999 انتشار یافت. دو پسر خلاق و دوست داشتنی دنیای کاپیتان زیرشلواری، جورج و هارولد، تقریبا روی همه ی کارکنان...بیشتر

۱۴۰۳/۰۵/۰۵

عالیه توصیه می کنم حتما بخونیدش

دختری ازجنس کتاب
۱۴۰۳/۰۳/۰۹

از نظر من اگر ژانر کمدی و خنده‌دار و کمیک را دوست داری کتاب کاپیتان زیرشلواری خیلی به درد شما می‌خورد ولی متاسفانه من فقط دو جلد از این مجموعه دارم و حتی این کتاب خلاقیت زیادی از خود نشان داده و...بیشتر