کتاب کارگاه آموزش کتاب مصور بچه گربه، دورنما (کتاب دوم)
معرفی کتاب کارگاه آموزش کتاب مصور بچه گربه، دورنما (کتاب دوم)
کتاب کارگاه آموزش کتاب مصور بچه گربه، دورنما (کتاب دوم) نوشتهٔ دیو پیلکی و ترجمهٔ سهیل محمدیان است. انتشارت سایه گستر (واحد کودک و نوجوان) این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب کارگاه آموزش کتاب مصور بچه گربه، دورنما (کتاب دوم)
کتاب کارگاه آموزش کتاب مصور بچه گربه، دورنما (کتاب دوم) که با تصویرسازیهای «دیو پیلکی» و بهصورت رمان تصویری یا کمیکاستریپ منتشر شده، در چندین فصل نوشته شده است. موجودات بامزهای در این کتاب حاضر هستند. فصل اول این کتاب تصویری «وقتتلفکنها» نام گرفته است.
خواندن کتاب کارگاه آموزش کتاب مصور بچه گربه، دورنما (کتاب دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ج» پیشنهاد میکنیم.
درباره دیو پیلکی
دیو پیلکی در ۴ مارس ۱۹۶۶ به دنیا آمد. او تصویرساز و نویسندهٔ آمریکایی کتابهای کودک است. پیلکی دانشآموختهٔ دانشگاه دولتی کنت است. او بیشتر بهعنوان نویسنده و تصویرساز مجموعه کتابهای «کاپیتان زیرشلواری» در دنیای ادبیات کودک شناخته میشود. مجموعه رمان تصویری «سرکار هاپو» نیز از آثار اوست.
من از کتابش خیلی خوشم اومد به شما توصیفش می کنم همون اول که مطالعه نمونه رو خوندم عاشق کتاب شدم و دانلودش کردم بهترین کتابه واقعا از خوندنش لذت زیادی بردم.
کتاب خوبیه درباره ی کارگاه داستان یک بچه گربه به اسم پتی کوچولو و یک بچه قورباغه به اسم مالی است. توصیه میکنم بقیه ی کتاب های این نویسنده رو هم بخونید.
همان اول که نمونه اش را خواندم عاشقش شدم