معرفی و دانلود کتاب ماجراهای کاپیتان زیرشلواری؛ داستان اول pdf + خلاصه رایگان

۴.۷(از ۲۳ امتیاز)
دیو پیلکی، انسیه بهبهانی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجراهای کاپیتان زیرشلواری؛ داستان اول

مجموعه ماجراهای کاپیتان زیرشلواری نوشته دیوید پیلکی اولین بار در ۱۹۹۷ منتشر شد. این مجموعه داستان‌هایی سرگرم کننده و مهیج با تصویرهای جذاب و رنگی برای کودکان و همه علاقه‌مندان به داستان‌های مصور دارد.

درباره مجموعه کتاب‌های ماجراهای کاپیتان زیرشلواری

جورج بیرد و هارولد هاچینز دو دوست بازیگوش در مدرسه هستند که در کلاس همه‌جور شیطنتی می‌کنند اما بزرگترین لذت زندگی شان این است که بنشینند و کتاب داستان مصور بنویسند. این علاقه باعث می‌شود آنها بزرگترین ابرقهرمان تاریخ مدرسه ابتدایی خودشان را خلق کنند، کاپیتان زیرشلواری.

این شخصیت یک هویت خیلی سری دارد و خودش هم نمی‌داند کیست اما ماجراهای هیجان انگیزی را می‌سازد که خنده‌دار و جذاب هستند.

خواندن کتاب‌های کاپیتان زیرشلواری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

تمامی کودکان و نوجوانان و علاقه‌مندان به داستان‌های طنز و بامزه از خواندن داستان‌های کاپیتان زیرشلواری لذت خواهند برد.

درباره دیو پیلکی

دیو پیلکی در چهارم مارس ۱۹۶۶ در آمریکا متولد شد. او خالق کتاب‌های کودک و دانش‌آموخته دانشگاه دولتی کنت است.

دیو پیلکی بیشتر به عنوان نویسنده و تصویرگر مجموعه کتاب های کاپیتان زیرشلواری در ادبیات کودک و نوجوان مشهور شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای کاپیتان زیرشلواری؛ داستان اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماجراهای کاپیتان زیرشلواری؛ داستان اول
حجم فایل کتاب:۹.۲۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۶۳۳۲۹۶۶
تعداد صفحه‌ها:۱۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۲۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه ماجراهای کاپیتان زیرشلواری، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

LORD
۱۳۹۸/۱۲/۱۷

ته ته خندست من همه ی جلداش رو خوندم طاقچه بقیه جلداش هم بیار سریال و انمیشنش هم حتکماببینید

پرهام

۱۳۹۹/۰۱/۰۲

عالی عالی

ثنا
۱۴۰۱/۰۶/۲۱

سلام سلام من این کتاب رو خوندم و بسیار هم خوب بود و بنظرم خیییییییییییییللللللِللللللیئیییییی باحال و پر هیجان هستش وآدم همش تحریک میشه که بخونتش 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍 چون جنبه طنز داره و همیشه بخاطر دو تا پسرتوی داستان دردسر درست میشه،...بیشتر

محمد امین قلی زاده
۱۴۰۰/۰۲/۱۲

باحال بود خیلی خوب بود . دوستان به شما هم پیشنهاد می دم بخرید . ارزشش را دارد .

suhail kohzad

۱۴۰۳/۰۱/۱۱

عالیه توصیه می کنم حتما بخونیدش

♡parisa♡
۱۴۰۳/۰۱/۰۵

این کتاب خیلی‌خیلی باحاله درمورد پسر های شیطون به نام هرولد و جورج است که کار های بسیار بامزه ای انجام میدهند توصیه میکنم همه ی جلد هاش رو بخونید

moien
۱۴۰۱/۰۴/۰۲

خیلی خنده دار بود واقعا قشنگ جلد های دیگش هم ببینید حتما خیلی قشنگه و خنده داره

پانیذ
۱۳۹۹/۰۲/۱۸

عالیییییییییی بود حتما بخریدش صد تا ستاره هم کمشه⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

حامد
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۳/۰۴

کتاب خیلی خنده دار و خوبیه ولی شرکت دریم وورکس انیمیشن سینمایی و سریالیش رو درست کرده...