کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول
معرفی کتاب غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول
کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» حاوی غزلیات مولانا جلالالدین رومی است که محمدرضا شفیعی کدکنی به گزینش و تفسیر اشعار آن پرداخته و محمد زهرایی در آمادهسازی کتاب کمک شایانی کرده است.
خلاصهی کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول»
کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» صورت گسترشیافته و کمالپذیرفته غزلیات شمس تبریزی است. اما حجم غزلهای مولانا در آن سه برابر شده است و درخشانترین رباعیهای دیوان شمس را نیز به همراه خود دارد. دامنهی مقدمه و تعلیقات بسیار گسترده شده است. در این کتاب، خوانندگان با چشماندازهای گوناگون هنر مولانا و جهان روحانی او آشنا خواهند شد و بسیاری از مطالب آن به تفصیل بیان شده است.
کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» برای چه کسانی مناسب است؟
علاقهمندان به اشعار عرفانی و مولانا میتوانند «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول» را مطالعه و دریافت کنند.
دربارهی نویسنده «جلالالدین محمد بن محمد مولوی»
مولوی عارف بزرگ قرن هفتم در جمادیالثانی ۶۷۲ هجری قمری در بلخ خوارزمشاهیان متولد شد. مولوی حدود شصت تا هفتاد هزار بیت فارسی و هزار بیت عربی دارد که در خطبهها و نامهها و تقریرات و مثنوی و... ثبت شده است. اشعار او به بسیاری از زبانهای جهان ترجمه شده و یکی از «محبوبترین» و «پرفروشترین» شاعران دنیاست.
ابیاتی از کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول»
ساقی! برخیز کان مه آمد
عاشق، چو پیاله پر ز خون بود
چون ساغر می به قهقه آمد
بیگه شد و هر که اوست مقبل
بگریخت ز خود به درگه آمد
فهرست کتاب «غزلیات شمس تبریز؛ جلد اول»
یادداشت ناشر
گزارش کار
فهرست مطلع غزلها به ترتیب حروف اول
فهرست مطلع غزلها به ترتیب حروف قافیه
فهرست مطلع غزلها به ترتیب اوزان
مقدمه
غزلیات شمس تبریز
دوستان عزیز طاقچه لطفا این کتاب ها را تبدیل به نسخه Epub کنید. والا به خدا نسخه ی pdf کاراییِ آنچنانی ندارد. وقتی pdf اش قابلیتِ جستجو هم نداشته باشد که صد برابر بدتر.
سلام در نمونه ای که ارائه شده از فهرست است واز متن هیچ نیست .این نقص است وارائه کتاب محسوب نمی شود حتما اصلاح شود نکته بعد اینکه هنوز کتاب را ندیده ونخوانده می خواهید که به کتاب امتیاز بدهیم قطعا
چون pdf هست خوندنش سخته نسبتا. هر دفعه هم از کتاب خارج میشم و دوباره بازش می کنم از انتهای کتاب میاد و باید برگردم از اول و بگردم ببینم کجا بودم.
آثار دکتر شفیعی کدکنی، هر کدامش یک دانشگاه است! دقیق، علمی و کامل!
مستان سلامت میکنند : (۱ جناب مولانا به همراه بزرگانی همچون : فردوسی ، خیام ، نظامی ، ناصر خسرو ، سعدی و حافظ شیرین سخن هفت ستاره ی درخشان آسمان بیکران ادب فارسی را تشکیل می دهند. اگرچه هر کدام از آنها
من کلی عرض میکنم من خودم دنبال چیزی مثل طاقچه میگشتم . خیلی خیلی از سازندگان و دست اندر کاران این برنامه سپاس گذارم. دست هر کسی که حتی یک سر سوزن برای این برنامه زحمت کشیده درد نکند.ممنون.
ای وای😔 چرا پی دی اف😔
برای دیدن نمونه تفسیر غزلها، میتوانید از نمونه جلد دوم هم استفاده کنید.
نسخه pdf اصلا به درد نمیخوره