کتاب کک
معرفی کتاب کک
کک رمانی نوشته مهدیس مسکینی و لیلی والی با موضوع اعتیاد و خریدو فروش مواد مخدر است.
خلاصه کتاب کُک
پسرکی شهرستانی که به تهران امده و در جستجوی کار روزنامهها را زیرورو میکند اتفاقی به مردی برمیخورد که او را وارد جریان خطرناک خردهفروشی کوکائین برای یکی از بزرگترین دلالان کوکائین در ایران میکند.
جملاتی از کتاب کُک
به سقف استخوانیِ سالن زل زده بود. خیره به نقطهای نامعلوم، داشت در تلاطم دریای ذهنش غرق میشد، آنقدر با افکارش کلنجار رفته بود که نه تنها خستگی به در نکرده بود، حالا کمی هم خسته ذهنی بود! خسته از فکر کردن و به مقصد نرسیدن.
یعنی دخترک، به کوکائین اعتیاد داشت؟ به این ماده گران؟ اصلاً گران بودنش بهدرک، این مخدرِ خطرناک؟! نه دلش نمیخواست اینطور فکر کند، همیشه بدترین شرایط را تصور میکرد؛ اما این در کلمه بد نمیگنجید، ماورای بد بود؛ اینبار عجیب دلش میخواست افکارش درست از آب درنیایند.
شاید... شاید هم برای کسی میخواست. دختر نگفته بود برای خودش میخواهد، فقط گفته بود برای پدرش نمیخواهد. پدرش... پدرش... او گفته بود پدرش رفته. یک امتیاز به نفعِ مرگ... مُدام حرفهایش، در ذهنش اکو وار تکرار میشد. شاید برای برادر یا دوستش میخواست. "شاید"ها را به هم میبافت تا یک "حتماً" گیرش بیاید؛ اما... دریغ!
خوشحالم که ثمره دوستی دختران شیاطین رو اینجا می بینم :) دوستون دارم مهدیس و نیلوفر❤