کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی
معرفی کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی
حسین باباپور مقولاتی همچون عشق، ازدواج و مشکلاتی که در مسیر تحقق آنها وجود دارد را با بیانی نسبتا طنز در کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی به تصویر کشیده است.
باباپور در این کتاب، از جوانانی میگوید که به دلیل مشکلات اقتصادی، عطای ازدواج را به لقایش بخشیدهاند. او رسوم متداول در مسیر ازدواج جوانان را همچون هفت خوان رستم میداند.
خلاصه کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی
قهرمان داستان پسری جوان و عاشق پیشه است که به دلیل مشکلات مالی بسیار، قادر به ابراز علاقه به معشوق خود نیست. رسومات دست و پاگیر نیز همچون سدی در مقابل او ایستادهاند. حسین باباپور در خلال کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی، مشکلات شخصی خود و جوانان شبیه خود را در مسیر خاطرخواهی تصویر میکند. این کتاب را باید طنزی انتقادی نسبت به رسوم عجیب و غریب در مسیر ازدواج جوانان عنوان کرد.
خواندن کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی را به علاقمندان طنز اجتماعی پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی
آن روز، یعنی همان روز آخر تابستانی یا اوایل پاییزی، طبق روال معمول مشغول ترجمه یک متن از روی صفحه نمایشگر گوشیام ودم که یکهو ....! اون بالا، علامتی حبابی شکل ظاهر شد. خب پیامک آمده بود و همانطور که برایتان گفتم، یا آرش بود یا اپراتور یا تبلیغاتچیها که مدام هرگونه ارتباط خود را با هم منکر میشوند و بالعکس..... چدر ناقلا هستند....!
انگشست شستم را آزمندانه چسباندم منتهیالیه بالایی صفحه نمایشگر و به سمت پایین لغزاندمش .... . بخشی از متن پیام ظاهر شد: کجایی؟ میای بیرون یا نه؟
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب آن چشمهای جذاب لعنتی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
کتاب خیلی مفیدی بود و درباره یک مسئله حساس و جذاب صحبت میکنه به نظرم باید بقیه نویسنده ها هم از این نوع موضوعات خاص انتخاب کنند
خیلی کتاب روانی و شیوایی بود از ضرب المثل های و تمثیل هاش حرف نداشت مشکلاتی که درمورد ازدواج پیش روی جوانان هست خیلی زیاد (ولی بی پولی که اصلی ترین مشکل جامعه کنونی ماست ) و توقع و چشم