دانلود و خرید کتاب می‌خواهم شیعه شوم مریم سها

معرفی کتاب می‌خواهم شیعه شوم

«جامعه عرصه عمل انسان و بستر زندگی اوست وقتی در بین مردم زندگی می‌کنیم صفاتی از ما بروز می‌کند که اگر این صفات رنگ خدایی داشته باشد در مسیر کمال قرار گرفته‌ایم و جامعه را به سمت امت واحده توحیدی سوق داده‌ایم. خداوند دستیابی به امت واحده توحیدی را مقصد هر فرد، جمع و جامعه‌ای قرار داده است و تنها در این صورت می‌توان حق را جاری و قسط را اقامه کرد. بر این مبنا هر انسانی وظیفه دارد با ایجاد و ارتقا عطف با دیگران حول محور ایمان، حکومت الهی را برپا نماید. و این همان پایه و بنیان بلوغ عاطفی است که از شیعگی من و تو شروع می شود.» در این اثر برای رسیدن به بلوغ عاطفی شش قدمگاه معرفی شده است که شیعه شدن قدمگاه ششم است. پنج قدمگاه قبلی به ترتیب از ابتدا عبارتند از: قدمگاه اول: باید عاقل شوم؛ راه‌های رسیدن به بلوغ عقلی به عنوان پیش‌نیاز بلوغ عاطفی؛ قدمگاه دوم: باید نفس به نفس با مردم زندگی کنم؛ راه های اثبات لزوم اجتماعی زندگی کردن؛ قدمگاه سوم: باید با مردم به امامم برسم؛ لزوم تشکیل امت واحده؛ قدمگاه چهارم: باید از خودم شروع کنم؛ راه‌های نشان دادن مسیر شروع؛ قدمگاه پنجم: باید به دعا برسم؛ چرایی ترجیح دیگران بر خود؛
مهارت‌هایی برای تغییر
احمدرضا اخوت
اصول و مهارت‌های شادکامی مبتنی بر قرآن و روایات
فاطمه فیاض
چهل اقدام در صالح‌سازی اعمال مبتنی بر قرآن و روایات اهل بیت علیهم‌السلام با رویکرد صدق‌گزینی
احمدرضا اخوت
ساختار برنامه ریزی؛ براساس آیات نورانی قرآن و روایت اهل بیت (ع)
احمدرضا اخوت
تدبر در ساحت بیت
احمدرضا اخوت
خاص‌تر شدن برای خدا؛ تلاشی در فهم سوره‌ی مبارکه‌ی معارج
احمدرضا اخوت
اصول و مهارت‌های بلوغ با هم بودن؛ مهارت‌های بلوغ عاطفی با رویکرد ایمان گزینی
احمدرضا اخوت
روش های تدبر قرآن به قرآن؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۵)
احمدرضا اخوت
روش های تفکر در قرآن؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۲)
احمدرضا اخوت
نظام‌سازی توحیدی شهر و جامعه؛ سند تعلیم و تزکیه
احمدرضا اخوت
تفکر نفس
احمدرضا اخوت
زیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط
احمدرضا اخوت
تبیین عناصر ساختار وجودی انسان
احمدرضا اخوت
با کودکان خود طیب سخن بگوییم
احمدرضا اخوت
دوره‌های رشد تفکر اجتماعی جلد اول
احمدرضا اخوت
اصول و مهارت های حسن گزینی؛ خلق زیباترین رخدادهای «نو» جوانی
احمدرضا اخوت
مصطفی
کاظم حاجی رجبعلی
گزیده‌ای از روش‌های تدبر در قرآن
احمدرضا اخوت
مهارت‌های خیرگزینی
احمدرضا اخوت
نظام هماهنگ سوره های قرآن
علامه سیدمحمدحسین طباطبایی
۱۳۹۹/۱۱/۰۸

به نام الله این کتاب رو هربار میخونم باز هم حس تازگی بهم میده دیگه دلم نیومد نظر نذارم..! از اون دست کتابهایی هست که وقتی قسمتی را برای بریده گذاشتن انتخاب میکردم اخطاره طولانی بودن متن داده میشد.. دلم میخواست تمام جملات رو

- بیشتر
مریم دانش
۱۳۹۸/۱۱/۰۱

بسیار کاربردی و شیرین

سمیه جنگی
۱۴۰۱/۰۴/۳۱

از اون کتاب خوبا که چندین بار باید خوند و نکته برداشت ❤️

گلناز
۱۴۰۲/۰۹/۱۹

شبیه انشاء ست. نام کتاب براش نامناسبه

Moti.1997
۱۴۰۲/۰۵/۲۴

به نظرم چکیده ای مفید از زیبایی اخلاق اسلامی در بعد اجتماعی است . متاسفانه ما اسلام را آن طور که هست نشناختیم.

عاقل که می‌شوی، عاشق می‌شوی.
Leben
خدایا از تو پوزش می‌خواهم اگر در محضر من بر ستم دیده‌ای ستمی رفته و من به یاری او بر نخواستم
Leben
عاقل شدن یعنی لحظه لحظه خدا، یعنی من نه، فقط خدا
Leben
وقتی عقل شکوفا شود ذائقه انسان ناخودآگاه حق را انتخاب می‌کند.
Leben
خدایا شکرت به خاطر تعدد نقش‌هایم، تا یکی از آنها مرا به تو برساند.
Leben
خیلی ساده است وقتی مهربان نیستم یعنی دورم، وقتی به دل می‌گیرم یعنی خیلی دورم و وقتی گذشت نمی‌کنم یعنی خیلی خیلی دورم.
خدایا اگر مرا در آتش جهنم هم بیندازی باز فریاد می‌زنم دوستت دارم.
نگاه امام به آدم‌ها بدون مرز است. باید طبعمان را با طبع اماممان یکی کنیم. نتیجه بی‌مرزی در پیوند این است که از من انسانی دغدغه‌مند می‌سازد، پس به کسی که دستم نمی‌رسد، حتماً دعایم می‌رسد.
Leben
بدیهی‌ترین نوع رابطه، رابطه براساس انسان بودن است. در این سطح از رابطه فرهنگ، دین، شهر، نیاز و ...آدم‌ها مطرح نیست بلکه تنها وجه انسان بودن است که دخیل است.
Leben
چرا تنها وقتی صدایی از ما در می‌آید که منفعتمان در خطر باشد؟ یکی از نشانه‌های شکوفایی عقل میزان فهم ما از منفعت است. اینکه ایمان داشتن یا نداشتن انسان‌های دنیا برایمان مهم نیست، یعنی خبری از عقل نیست. یعنی نمی‌دانم چه منفعتی در با ایمان شدن همه مردم عالم است. دوست داشتن آدم‌ها به میزان ایمانشان است اما دغدغه داشتن چیز دیگری است که با ایمان و بی‌ایمان ندارد. وقتی عقل شکوفا شود بین ذات انسانی، یعنی خود فرد و عملش تفاوت قائل می‌شویم در این صورت هم برای کافر حقوقی قائلیم و هم برای مسلمان. و این یعنی همان نگاه بی‌مرز امام. پس باید افق نگاهمان همچون افق نگاه اماممان شود، تا بفهمیم منفعت در خیرخواهی برای همه عالم است، و این‌گونه ظهور محقق می‌شود.
در پس هر ابتلائی نگاهی رحمت‌آمیز نهفته است که فرصت رشد ماست.
Leben
وقتی عقل شکوفا شود بین ذات انسانی، یعنی خود فرد و عملش تفاوت قائل می‌شویم در این صورت هم برای کافر حقوقی قائلیم و هم برای مسلمان. و این یعنی همان نگاه بی‌مرز امام. پس باید افق نگاهمان همچون افق نگاه اماممان شود، تا بفهمیم منفعت در خیرخواهی برای همه عالم است، و این‌گونه ظهور محقق می‌شود.
Leben
در هرجای دنیا که باشی فریاد زدن زشت است، ناسزا گفتن، ظلم کردن و ... در هرجای دنیا که باشی خوش‌اخلاقی زیباست، مهربان بودن، خوب حرف زدن و... احترام به انسان‌ها، احترام به مقام فطرت انسانی و احترام به مقام یگانه انسان در آفرینش است
مادربزرگ علی💝
قدم هفتم: نقش‌ها راهی برای رساندن ما تا خدا هستند نقش همسری، نقش مادری، نقش پدری و ... . چه خوب که این نقش‌ها هست که ما را اصلاح کند. خوب حرف می‌زنم، کمتر عصبانیتم را بروز می‌دهم، دروغ نمی‌گویم و... چون اگر چنین باشم، فرزندم یاد می‌گیرد. هر کاری به واسطه این نقش‌ها می‌تواند در پیشگاه خداوند از ارزش‌های متعددی برخوردار باشد، حتی کارهای ساده. مثلا مسواک زدن، با اینکه کاری فردی است، وقتی برای آموزش به فرزندم انجام شود نزد خدا ارزشی مضاعف پیدا می‌کند. خدایا شکرت به خاطر تعدد نقش‌هایم، تا یکی از آنها مرا به تو برساند.
نون صات
مهربان می‌شوی، بی‌آنکه از دیگران مهربانی ببینی. خوش به حالت، داری کم کم عاقل می‌شوی. و عاقل محکم قدم برمی دارد و مطمئن می رسد.
نون صات
بسم الله ... ورود به دنیای شیعگی بدیهی‌ترین نوع رابطه، رابطه براساس انسان بودن است. در این سطح از رابطه فرهنگ، دین، شهر، نیاز و ...آدم‌ها مطرح نیست بلکه تنها وجه انسان بودن است که دخیل است. وقتی در جایی دور از دیار خود زندگی می‌کنی مردمی که مشاهده می‌کنی هیچ شأنی جز شأن انسان بودن ندارند. در این تعاملات، مفهوم مردم و انسان در درونت ارتقا پیدا می‌کند و حقیقت انسان مفهوم می‌یابد. در هرجای دنیا که باشی فریاد زدن زشت است، ناسزا گفتن، ظلم کردن و ... در هرجای دنیا که باشی خوش‌اخلاقی زیباست، مهربان بودن، خوب حرف زدن و... احترام به انسان‌ها، احترام به مقام فطرت انسانی و احترام به مقام یگانه انسان در آفرینش است زیرا ریشه همه انسان‌ها به انبیا برمی‌گردد. براین اساس روابط انسانی مانند رابطه فامیلی بزرگ است که درد و رنج دیگری درد و رنج من خواهد بود.
برای بالابردن دغدغه باید توانمان را افزایش دهیم و گرنه داشتن دغدغه اجتماعی خسته‌ات می‌کند، کم می‌آوری و شیطان انگیزه و نشاطت را هدف می‌گیرد. برای رفع خستگی باید به منبعی تمام‌نشدنی وصل شد و آن منبع بی‌پایان، خداست. ارتباط با خدا در دل شب است که انسان را از معنویت پر می‌کند. اصلاً نیاز به نماز شب در کسی ایجاد می‌شود که دغدغه دارد. نیمه‌شب، وقت پر شدن آدمی است که در روز خالی شده. زنگ خطر «نداشتن دغدغه اجتماعی» این است که بیداری شبانه و نماز شب برای ما موضوعیت نداشته باشد.
Sana Ahmadi
ورود به دایره ایمان مشروط به طلبکارنبودن است. اصلاً بنا بر این است که انسان‌ها از لحظه‌ای که مؤمن می‌شوند طلبکار نباشند.
narges M
رشد در برخورد با دیگران اتفاق می افتد آدمی در مواجهاتش به نداشته‌هایش پی‌می‌برد و برای خارج شدن از این فقر در پی رفع نیاز می‌رود، که این همان مسیر رشد است. یکی از مواجهات انسان در زندگی، ناملایمات است، که ما را ناخودآگاه در مسیر می‌اندازد. این طور می‌شود که از ما انسانی می‌سازد که هر چه پیش می‌رود نیازی را می‌یابد که برای رفعش باید حرکت کند. در پس هر ابتلائی نگاهی رحمت‌آمیز نهفته است که فرصت رشد ماست.
تسنيم
این که ما برای خودمان صدایمان بلند است ولی برای منفعت دیگران صدای آهسته‌ای داریم زنگ خطر بزرگی است.
نون صات

حجم

۵۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۵۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۱۷,۰۰۰
تومان